Primele imagini camuflate cu viitorul BMW M4 GT3: modelul de competiții va debuta în sezonul din 2022

Publicat miercuri, 22.07.2020 12:39 de Cornel Șocariciu

BMW a publicat primele imagini camuflate cu viitorul M4 GT3. Nemții au demarat testele cu viitorul model destinat competițiilor, debutul acestuia urmând să aibă loc în sezonul din 2022.

În luna august a anului trecut, BMW a publicat prima imagine teaser cu M4 GT3, versiunea de competiții a coupe-ului de clasă medie. Acum, producătorul german a publicat câteva imagini camuflate cu viitorul model dezvoltat de divizia BMW Motorsport.

Conform oficialilor producătorului bavarez, actualul M6 GT3 va mai rămâne pe circuite până la finalul anului 2021, iar din 2022, acesta va fi înlocuit cu noul M4 GT3. Imaginile publicate acum au fost realizate în timpul primului test, iar la volan s-a aflat pilotul Augusto Farfus.

Reprezentanții BMW menționează că noile sesiuni pe circuit vor începe la finalul lunii iulie, iar acestea se vor desfășura în cadrul centrului din Miramas, Franța. 

Viitorul M4 GT3 va fi echipat cu motorul pe benzină S58 de 3.0 litri cu șase cilindri, același propulsor urmând să fie disponibil și pe M4 Coupe. În cazul modelului de serie, unitatea va fi disponibilă în versiuni de 480 CP și 510 CP.