Noul Porsche Cayenne se pregateste deja de un prim pachet de tuning

Publicat joi, 22.04.2010 16:38 de Bogdan Mirică

Noua generatie Porsche Cayenne a intrat deja in atentia celor mai importante case de tuning. Nemtii de la Cargraphic si-au exprimat deja intentia de a modifica SUV-ul din Stuttgart.

Desi au trecut doar sase saptamani de la dezvaluirea noii generatii Porsche Cayenne, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, SUV-ul din Stuttgart se bucura deja de atentia caselor de tuning. Printre primii specialisti care au reactionat prompt se numara si cei de la Cargraphic, nemtii fiind hotarati sa ii ofere modelului un aspect ceva mai atragator si mai sportiv.

Pana in acest moment, tunerul nu a publicat informatii despre kitul sau, multumindu-se doar cu o imagine prelucrata digital a modelului modificat, pentru a mentine treaz interesul publicului. Din primele informatii se pare insa ca pachetul pregatit pentru noul Cayenne va include mai multe accesorii aerodinamice, care vor imbunatati mult aspectul exterior.

Am putea vedea spoilere redesenate, cu prize de aer ceva mai generoase, un eleron pozitionat pe acoperis si un deflector posterior cu patru tevi de esapament cromate. Nu vor lipsi nici jantele din aliaj, cu dimensiuni de 19, 20 sau 21 de inch. Pachetul va fi completat de o serie de modificari aduse gamei de motorizari, insa nu exista detalii in acest sens.

via | carscoop

  • Ion, joi, 22.04.2010 17:48

    Superba masina pacat ca prea multi ghertoi or sa o cumpere in romanica.

  • Argintu, joi, 22.04.2010 17:52

    faina fah! Trebuie sa cumparam si noi una!

  • ian, joi, 22.04.2010 21:36

    prefer fara discutie modelul anterior 100%porsche....asta-i parca varianta clonata de chinezi la adevaratu porsche ...cam SSSSEEEECCCC.....nici macar de ,,murfatlar,,,mai de graba de beijing....

  • ..., luni, 26.04.2010 08:45
    ..

    Made in China