Noul Mercedes Clasa E Coupe Edition 1: versiunea specială de lansare va fi produsă în doar 555 de exemplare

Publicat marţi, 20.12.2016 10:34 de Bogdan Mirică

Mercedes a anunțat că va produce doar 555 de exemplare ale versiunii speciale Clasa E Coupe Edition 1. Aceasta este atent personalizată și vine cu dotări extra.

Odată cu debutul noii generații Clasa E Coupe, Mercedes oferă o nouă versiune Edition 1, în spiritul tradiției cu care ne-a obișnuit. Primele exemplare care ies de pe linia de producție se numesc Edition 1 și sunt atent personalizate de către designerii Mercedes.

Clasa E Coupe nu a făcut excepție și a venit echipat cu o serie de accesorii unice. La nivel exterior, Mercedes oferă o culoare de caroserie unică, denumită Designo Magno Cashmere White și finisată mat.

Aspectul este completat de un set de jante de 20 de inch, de o grilă frontală cu aspect diamantat, de oglinzi cu carcase negre și de mai multe logo-uri Edition. În plus, clienții primesc gratuit pachetele AMG Line și Night Package, care în mod normal sunt opționale.

La interior, Edition 1 le oferă clienților o doză de sportivitate, grație pachetului AMG Line, dar plusează cu o iluminare ambientală, mai multe suprafețe îmbrăcate în piele Nappa, plastic lucios Piano Black la nivelul consolei centrale, covorașe personalizate și o placă Edition 1.

Pe lângă toate aceste elemente de personalizare, Clasa E Coupe Edition 1 va oferi și exclusivitate. Mercedes susține că va produce doar 555 de exemplare, prețul lor urmând să fie ușor mai mare decât cel al versiunilor standard.