Noul Mercedes AMG GT va fi dezvăluit în martie la Geneva: propulsie hibridă cu putere totală de 816 CP

Publicat marţi, 16.01.2018 11:04 de Petre Barac

Noul Mercedes AMG GT va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie, potrivit lui Tobias Moers, șeful diviziei Mercedes-AMG.

La începutul anului trecut, Mercedes a dezvăluit Mercedes-AMG GT Concept (foto), primul model din gama nemților care primește logo-ul “EQ Power”. EQ va denumi gama de modele 100% electrice a constructorului german. 

După ce conceptul a fost prezentat la Geneva, nemții dau dovadă de consecvență și anunță că varianta de producție Mercedes AMG GT va fi dezvăluită în cadrul aceluiași salon auto, în luna martie a acestui an. Lansarea noului model a fost confirmată de Tobias Moers, șeful diviziei Mercedes-AMG.

Mercedes AMG GT va avea un sistem de propulsie hibrid de mare putere. Acesta combină un V8 twin-turbo de 4.0 litri cu un motor electric pentru a dezvolta o putere totală de 816 CP. În plus, mașina va beneficia de o cutie automată cu nouă trepte și tracțiune integrală.

De asemenea, nemții pregătesc două versiuni suplimentare pentru noul model, ce vor dezvolta în total 680 CP, respectiv 748 CP.

Via Autocar

  • dragnea ftw, miercuri, 17.01.2018 09:21

    urat! l-a desenat salvador dali?