Nissan se gândește să-l dea în judecată pe Carlos Ghosn: constructorul vrea să ceară daune de la fostul său președinte

Publicat miercuri, 16.01.2019 12:15 de Paul Cosma

Nissan plănuiește să-l dea în judecată pe Carlos Ghosn pentru a cere daune fostului său președinte, după ce acesta a fost acuzat de abateri financiare și alte nereguli, potrivit Reuters.

Carlos Ghosn este în continuare în arest la Tokyo, după ce detenția sa a fost prelungită din nou în urma unor noi acuzații, iar cauțiunea i-a fost refuzată de instanță.

Situația lui Ghosn este departe de a fi clarificată, iar fostul președinte Nissan s-ar putea confrunta cu o nouă problemă.

Constructorul nipon vrea să-l dea în judecată după finalizarea anchetei și să-i ceară daune pentru abaterile financiare de care este acuzat, potrivit Reuters.

Carlos Ghosn, președintele și CEO-ul Alianței Renault - Nissan - Mitsubishi, a fost arestat anul trecut pe 19 noiembrie în Japonia pentru că a raportat venituri mai mici decât în realitate în documentele oficiale Nissan și pentru că a utilizat banii constructorului în interes personal.

Via Reuters

 

  • Costel, miercuri, 16.01.2019 13:56

    nu fain proces ii fain mediere

  • Cyrus, miercuri, 16.01.2019 18:23

    Poate si a gresit pe undeva, insa toate faptele indica ca japonezii vor sa scape de oamenii de care nu mai au nevoie si sa preia controlul