Nissan GT-R se vinde deja ca painea calda

Publicat vineri, 16.11.2007 15:41 de Bogdan Mirică

La numai doua luni de lalansare Nissan a inregistrat 2282 de comenzi pentru supercarul GT-R.

Abia lansat luna trecuta, noul Nissan GT-R a entuziasmat intreg publicul japonez, care pana in prezent a batut un nou record in materie de pre-comenzi. 2282 de japonezi s-au inscris deja pe lista de asteptare deschisa de Nissan pentru supercarul GT-R, depasind cifrele estimate de constructorul japonez pentru 11 luni.

Cel mai nou model Nissan va intra in vanzare in Japonia pe 6 decembrie, in Statele Unite el urmand sa ajunga abia in vara lui 2008 cu un pret de 71.900 de dolari. Din cei 2282 de doritori, 60% dintre cumparatori sunt sub 50 de ani iar 27% dintre exemplarele deja solicitate sunt in culoarea alb perlat. Majoritatea comenzilor au fost facute pentru versiunile premium ale modelului, 370 GT Type S sau Type SP.

Constructorul japonez are motive de bucurie si multumita vanzarilor foarte bune inregistrate pentru coupe-ul sportiv Skyline (Infiniti G37 Coupe in SUA). Nissan a lansat pe piata Skyline la inceputul lunii octombrie si pana in prezent a primit 2400 de comenzi desi estimarile cele mai optimiste ale constructorului japonez erau de doar 200 de exemplare vandute pe luna.

Kaji Yoshimitsu, director de marketing pentru Skyline si GT-R, a declarat: "Este incurajator sa vedem ca clientii japonezi au fost inspirati de aceste modele sportive Nissan. Compania noastra este recunoscuta pentru traditia in domeniul masinilor sportive si ne bucuram ca Skyline si GT-R readuc pasionatii in showroom-urile noastre", a mai declarat Yoshimitsu.

 

via: CarScoop

  • marius, duminică, 18.11.2007 08:40
    super

    noi pe strazile astea tot cu dacia, ca nu avem ce cauta cu asa o masina