Mercedes-Benz a prezentat versiunea cu ampatament mărit a lui Clasa E facelift: modelul va fi disponibil doar pe piața din China

Publicat marţi, 29.09.2020 16:09 de Cornel Șocariciu

Mercedes-Benz a prezentat Clasa E facelift L (versiunea cu ampatament mărit) în cadrul Salonului Auto de la Beijing. Modelul va fi disponibil doar în china și va fi produs în uzinele Beijing Benz Automotive Co.

Actualul Mercedes-Benz Clasa E facelift a fost lansat pe piața din Europa în luna martie. Însă pentru piața din China, constructorul german are o versiune specială: Clasa E facelift L.

Varianta cu ampatament mărit a modelului de clasă mare a fost prezentată oficial în cadrul Salonului Auto de la Beijing și va produsă în China în uzinele Beijing Benz Automotive Co (BBAC).

Mercedes-Benz Clasa E facelift L are o lungime de 5.065 de milimetri (+121 de mm față de varianta normlă), în timp ce amptamentul este mai generos cu aproape 140 de milimetri. Mulțumită acestor modificări, pasagerii din spate vor avea și mai mult spațiu.

La fel ca în cazul versiunii europene, Clasa E facelift L primește noul sistem de infotainment MBUX, o consolă centrală restilizată și plusează și cu un sistem de comandă special amplasat la nivelul cotierei din spate.

Alături de limuzina de clasă mare, Mercedes-Benz a expus în Beijing și SUV-urile AMG GLA 35 și AMG GLB 35, dar și noul Clasa S.

Via | Mercedes-Benz | Motor1

  • alex, miercuri, 30.09.2020 15:01

    Pe piata din China cred ca si Suzuki Swiftul are ampatament marit.