Logan MCV, start excelent in Italia

Publicat marţi, 13.02.2007 12:58 de Bogdan Mirică

In mai putin de o luna de la lansarea Logan MCV pe piata italiana, break-ul romanesc a inregistrat 1000 de unitati vandute.

Introdusa pe piata italiana pe 19 ianuarie anul acesta, Logan MCV, a inregistrat deja 1000 de unitati vandute, in mai putin de o luna. Cifra reprezinta o confirmare a rezultatelor bune pe care break-ul romanesc le inregistreaza pe piata europeana.

Habitaclul mare si spatiul pe care station wagon-ul le ofera, a revolutionat piata automobilistica. Propusa in trei motorizari pe benzina (1.4 si 1.6 MPI, 1.6 16 valve) si una pe motorina (1.5 dCi), MCV ofera 7 locuri si o capacitate de incarcare record: 700 de litri cu 5 locuri, 2350 de litri cu 2 locuri si 200 de litri cu 7 locuri.

Cu Dacia, Renault a fost primul mare constructor care a dezvoltat un model low-cost pe piata automobilelor. Andrea Baracco, director de comunicatii si imagine la Renault Italia a declarat: "Dacia Logan contureaza fenomenul low-cost; MCV se adreseaza clientilor care doresc sa impartaseasca bucuria vietii cu ceilalti si ofera substanta conceptului superfluu de automobil low-cost. Dacia si Renault nu fac nici un compromis asupra calitatii".