Lamborghini Urus împrumută motorul plug-in hybrid al fratelui Porsche Cayenne

Publicat marţi, 07.02.2023 10:47 de Alexandru Monenciu

Viitorul Lamborghini Urus Plug-in Hybrid a fost surprins în teste, acoperit de camuflaj. Potrivit celor mai recente informații, SUV-ul ar putea împrumuta sistemul de propulsie de la Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid.

Gama SUV-ului Lamborghini Urus va include, în curând, o versiune cu sistem de propulsie plug-in hybrid. Debutul este programat anul acesta, dar, recent, un prototip acoperit cu folie de camuflaj a fost surprins în teste aproape de Cercul Arctic.

Deși camuflajul ascunde majoritatea noutăților de design, putem observa o parte frontală revizuită, cu faruri și grilă nouă, spoiler spate modificat și 4 terminații pentru sistemul de evacuare.

Lamborghini nu a dezvăluit informații despre motorizare. Dar, potrivit zvonurilor, viitorul Urus Plug-in Hybrid ar putea împrumuta sistemul de propulsie de la Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid.

Acesta combină un motor V8 de 4.0 litri, pe benzină, cu o unitate electrică și o baterie de 17.9 kWh. În cazul modelului din Stuttgart, ansamblul dezvoltă 680 CP, dar viitorul Urus PHEV ar putea primi un surplus de putere.

Zvonurile vorbesc chiar și despre o versiune care ar putea oferi 831 de cai putere.

via Carscoops