Kovalainen: "Monopostul Mclaren, mai usor de pilotat"

Publicat sâmbătă, 23.05.2009 17:41 de Daniel Popescu

Heikki Kovalainen spune ca monopostul McLaren este mai usor de pilotat, iar Martin Whitmarsh anticipeaza ca finlandezul va reusi sa urce cateva pozitii in cursa de duminica.

Via | McLaren

  • NeoGalaxy, sâmbătă, 23.05.2009 19:29
    @Kova

    Ce tare, "finlandezul va reusi sa urce cateva pozitii in cursa de duminica" Dar de "zeul" Lewis nu mai zice nimic? :)))))) Sau poate da afara un alt inginer/mecanic pentru ca deh... a gresi este omeneste? :)))

  • rayn380, duminică, 24.05.2009 15:01
    Invidiosi&Rasisti

    Multi invidiosi si rasisti mai sunt si pe aici. Pentru simplul fapt ca Lewis este de culoare si mai ales pentru talentul lui, pe care cei de care am mentionat mai sus nu vor sa recunoasca, toti acesti "bizoni" isi permit sa arunce cu noroi in stanga si-n dreapta. Nu zic ca este obraznic, mai minte din cand in cand, ca deh ii om, dar faptul ca este talentat nu il poate contesta nimeni. Sa ne amintim cat de "nesimtit" a fost zeul vostru, al ferraristilor, schumacher, la el nu ati comentati nimic.....la fel nu-i contest valoarea, a fost foarte bun, dar ca om si pilot a fost de o nesimtire crunta. Sa nu uitam si de alti fosti mai piloti, aka Senna.... Whatever