Jacob & Co a lansat un ceas dedicat versiunii Bugatti Chiron Super Sport 300+: doar 18 unități și preț de 580.000 de dolari

Publicat marţi, 16.06.2020 13:06 de Cornel Șocariciu

Jacob & Co a lansat noul ceas de mână Twin Turbo Furious Bugatti 300+. Acesta a fost gândit pentru a marca performanța obținută de Chiron Super Sport 300+ și va fi fabricat în doar 18 unități.

În urmă cu câteva luni, producătorul Jacob & Co a prezentat ceasul de mână Bugatti Chiron Tourbillon. Acesta dispunea de un mecanism sub forma unui motor W16, iar prețul anunțat pentru un exemplar a fost de 280.000 de dolari.

Acum, Jacob & Co revine cu o nouă ediție specială. De această dată, ceasul Twin Turbo Furious Bugatti 300+ a fost dezvoltat pornind de la versiunea limitată Bugatti Chiron Super Sport 300+ ( modelul fabricat având la bază prototipul care a rulat cu peste 490 km/h).

Ceasul face parte din colecția de top Grand Complication Masterpieces și va fi disponibil în două versiuni. Clienții vor putea alege o variantă din titan și fibră de carbon sau o versiune din aur roz de 18 karate și fibră de carbon.

Materialele și culorile folosite pentru noul Twin Turbo Furious Bugatti 300+ sunt similare cu cele utilizate de Bugatti la nivelul lui Chiron Super Sport 300+.

Ceasul va fi produs în doar 18 unități, iar prețul anunțat de Jacob & Co pentru fiecare exemplar este de 580.000 de dolari.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jacob & Co. (@jacobandco) pe

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jacob & Co. (@jacobandco) pe

Via | Motor1

  • netam-nissan, marţi, 16.06.2020 13:20

    astept o postare lunga savanta a dlui scorpion-negru aka mai nou corocsenie-elitistu. sa ne bage mintile in cap noua astora mai retardati ca si noul ceas-rau-pisica-neagra marca bogatti e necesar deloc inutil dar si meritat doar de el si kazari sau gazari nu mai tin minte. da-n orice caz e de admirat cum justifica magariile bancherilor camatarilor speculatorilor cred ca si lu isarescu ii gaseste scuze acu ca la stiri aflam cUM a fost pe la manastirea secu si el.

  • Nică, marţi, 16.06.2020 14:32

    Sunt genul care poartă ceas, dar pe asta nu l-aş purta nici să-l primesc gratis. Mi se pare foarte urât.

  • zarnesteanu, miercuri, 17.06.2020 00:19

    Ha-ha-ha @netam-nisan, :):):) in ultima vreme mi s-a parut ca sunt singurul care vedea ridicolul situatiei, dupa ce individul si-a aruncat masca de pe fata. Nu masca anti-virus, din pacate. @Nica, mie unul chiar imi place ceasul asta. Facand abstractie de pret, mecanic e un tur de forta sa proiectezi si sa produci asa ceva. Pentru un om de rand trebuie sa fie foarte ciudat sa stii ca ai pe mana pretul unei case decente.