Hyundai va extinde gama N cu încă două serii: N Line și N Option vor fi disponibile pe numeroase modele ale mărcii

Publicat vineri, 08.06.2018 11:50 de Daniel Popescu

Hyundai va lansa în perioada următoare gamele N Line și N Option ca parte a gamei de performanță N, iar acestea vor fi disponibile pe o varietate de modele din cadrul mărcii asiatice.

În vara anului trecut, Hyundai a lansat i30 N (foto), primul model de performanță al mărcii asiatice, ca parte a planurilor de extindere agresivă a gamei de modele. Ulterior, presa internațională a dezvăluit că producătorul sud-coreean analizează posibilitatea de a lansat și o gamă N Line, primul model pe listă fiind de asemenea i30.

Informația a fost confirmată acum de Hyundai cu ocazia Salonul Auto de la Busan (Coreea de Sud), iar asiaticii au dezvăluit că vor lansa și o a treia serie care va purta numele N Option. Fiecare serie urmează să primească anumite modificări comparativ cu versiunile standard, potrivit explicațiilor oferite de producător.

"Hyundai va diversifica brandul N prin modele de performanță N, linia N Line cu un nou design și elemente de performanță, dar și prin N Option, care va include componente personalizate și care va fi disponibilă pentru toată gama Hyundai", menționează constructorul într-un comunicat de presă.

Gama de performanță N urmează să fie completată în curând de Hyundai Tucson N, model aflat deja în dezvoltare. Nu este clar ce alte modele vor primi specificațiile N-Line și nici intervalul de timp în care versiunile N Option vor ajunge pe toate modelele din gama constructorului.

Via Hyundai