FOTO EXCLUSIV*: Mercedes testeaza noul C-Klasse Estate facelift

Publicat joi, 18.03.2010 16:10 de Sebastian Toma

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele imagini spion ale lui Mercedes C-Klasse Estate facelift.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat primele imagini spion ale noului Mercedes-Benz C-Klasse Estate in versiunea facelift. Modelul a primit aceleasi modificari estetice ca versiunea sedan a lui C-Klasse, iar cei de la Mercedes se straduiesc la fel de mult sa acopere aceste modificari.

Mercedes C-Klasse Estate a primit un set de blocuri optice noi, o noua capota motor, o grila fata modificata si o bara de protectie noua. Posteriorul acestui model a primit un set de stopuri cu LED-uri si o noua bara de protectie. Interiorul a primit o serie de modificari, iar bordul a fost restilizat.

Noul C-Klasse facelift primeste gama de motorizari a fratelui sau sedan, iar cei de la Mercedes vor include si o versiune Bluetec. Motoarele lui C-Klasse facelift vor primi un sistem start&stop, iar gama C-Klasse va avea un consum mediu mult mai scazut, alaturi de emisii de CO2 reduse semnificativ.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.