Ford a publicat un teaser care anunță o nouă versiune a supercar-ului GT: modelul va fi expus la Goodwood

Publicat vineri, 21.06.2019 14:25 de Cornel Șocariciu

Ford va expune la Goodwood Festival of Speed o versiune specială a supercar-ului GT. Pentru a menține treaz interesul fanilor, oficialii americani au publicat și un teaser video. Alături de noua versiune GT, Ford va expune hatchback-ul Focus ST, dar și noul Shelby GT500.

Ford va fi prezent în cadrul Goodwood Festival of Speed, eveniment care își deschide porțile în 4 iulie. Acum, constructorul american a publicat lista cu modelele pe care le va expune pe domeniul Lordului March din Marea Britanie.

Fanii Ford care vor fi prezenți la Goodwood vor putea admira noul Focus ST , proaspătul Shelby GT500, dar și câteva modele dedicate competițiilor. Aici amintim Ford Fiesta WRC, versiunea de NASCAR a lui Fusion, exemplarul Ford GT cu numărul 66 care a concurat anul acesta în cursa de 24 de ore de la Le Mans, dar și un Zakspeed Turbo Capri din 1980.

Dar Ford mai are o surpriză pentru fani: o versiune specială a supercar-ului GT. Americanii nu au oferit informații suplimentare, însă au publicat un teaser video cu noua variantă Ford GT. Din imagini observăm cum supercar-ul americanilor a primit o aripă spate extrem de generoasă și o priză de aer suplimentară amplasată pe plafon. Cel mai probabil, aceste modificări au fost inspirate de versiunea de circuit a lui Ford GT.

De asemenea, Ford aduce la Goodwood și două dintre mașinile care au făcut spectacol în seria video Gymkhana: Hoonitruck și Escort RS Cosworth.