Fisker Ocean primește o versiune specială pentru off-road: suspensie înălțată și motor de 550 CP

Publicat miercuri, 10.05.2023 16:25 de Tiberiu Safta

Divizia Fisker Magic Works a constructorului american de mașini electrice a pregătit un pachet nou pentru SUV-ul electric Ocean. Pachetul, numit Force E, transformă modelul electric într-o mașină serioasă de teren. Noua versiune va fi disponibilă începând cu ultimul trimestru al anului.

În urmă cu câteva zile, Fisker a demarat livrările primului său SUV electric, Ocean, în mai multe piețe din Europa. Acum, cel mai nou model cu zero emisii al mărcii americane tocmai a primit o nouă versiune, mai specială. Noua versiune transformă SUV-ul electric într-o mașină de teren.

Botezată Force E, noua versiune este, de fapt, un pachet dezvoltat în Marea Britanie de către divizia Fisker Magic Works. Cu această ocazie, aflăm și primele detalii tehnice despre noua versiune off-road a lui Ocean.

Pachetul aduce o serie de modificări semnificative la exterior. Printre ele, amintim de anvelope de teren de 33 inch, ce încalță jante noi, cu diametru de 20 de inch. De asemenea, noul Fisker Ocean Force E primește și scuturi de protecție confecționate din titaniu, alături de o suspensie înălțată și cu amortizoare noi.

Divizia nu a oferit mai multe detalii tehnice despre suspensie. Propulsorul viitoarei versiuni ar urma să dezvolte circa 550 de cai putere, iar Fisker Magic Works pregătește și câteva modificări la interior. Mai exact, noutățile vor consta în covoare din cauciuc, mai multe mânere de susținere la interior și chingi pentru fixare. Alături de acestea, clienții vor putea alege și o bară de transport bagaje montată pe plafon.

Noul pachet Force E va fi disponibil doar pentru versiunile Ocean Extreme și Ocean Ultra ale SUV-ului electric. Livrările pachetului vor începe în ultimul trimestru din 2023.

via Fisker