Fiat: "Vrem 5 facelifturi pe modelele Chrysler in 18 luni"

Publicat vineri, 25.09.2009 16:15 de Bogdan Mirică

Sergio Marchionne, predintele Fiat, si-a exprimat dorinta ca americanii de la Chrysler sa lanseze cinci facelifturi in doar 18 luni.

Grupul Fiat isi doreste mult revitalizarea brandului american Chrysler. Cea mai buna dovada este initiativa lui Sergio Marchionne, presedintele italienilor, de a reimprospata aspectul gamei. Potrivit unor surse neoficiale, boss-ul Fiat a cerut ca cinci modele Chrysler sa primeasca un facelift pana la sfarsitul anului viitor.

Se pare ca modelele vizate sunt Chrysler Town & Country, Dodge Caravan, Jeep Compass, Jeep Patriot si Dodge Caliber. De asemenea, este de asteptat un facelift si pentru proaspat revenitul Chrysler PT Cruiser, insa momentan nu se cunoaste data sosirii acestuia.

Decizia italienilor se pare insa ca a lansat o problema pentru Chrysler, care nu dispune de personal suficient pentru a aduce pe piata la timp produsele cerute de Marchionne. Drept pentru care, constructorul american a inceput deja sa reangajeze designerii, inginerii si cercetatorii pe care ii trimisese acasa.

via | Thetruthaboutcars

  • enoeht, vineri, 25.09.2009 16:29
    @Bogdan - ati gresit poza

    Parca seamana cu un Passat :)

  • Challenger, vineri, 25.09.2009 17:05
    Misiune Imposibila

    Pentru Fiat o sa fie foarte greu poate imposibil sa renasca din cenusa Chrysler si Dodge.Trebuie o investie uriasa.Niste facelifturi mai mult le da timp de gandire italienilor ce anume o sa faca cu aceste branduri.Singurul care cred ca va merge este JEEP.

  • Challenger, vineri, 25.09.2009 17:23
    @Automarket

    Ati auzit unele zvonuri, hai sa le spunem surse neoficiale ca marca Dodge va fii retrasa in viitor de pe piata europeana?

  • AndreiRN, vineri, 25.09.2009 18:32
    Dodge

    De 20 de ani am folosit Dodge si ma multumit.

  • tov. Gicutu, sâmbătă, 26.09.2009 16:45
    pt. AndreiRN

    Eu cred ca minti. 1. nu ai inca 20 de ani 2. marca era Hotweels ( licenta era de la Dodge) Vezi ca pe MiniMax au seriale noi