Ferrari FF Neiman Marcus: 10 exemplare vândute în 50 de minute

Publicat joi, 15.12.2011 13:06 de Sebastian Toma

Toate exemplarele Ferrari FF Neiman Marcus edition au fost vândute în 50 de minute. Un exemplar avea un preţ de 395.000 de dolari.

Ferrari FF a primit o ediţie specială pentru catalogul Neiman Marcus, iar toate unităţile au fost vândute în 50 de minute. Modelul a fost construit în doar 10 exemplaare şi fiecare unitate are un preţ de 395.000 de dolari. Exclusivitatea oferită celor zece clienţi costă, modelele fiind cu 95.000 de dolari mai scumpe decât versiunea standard a lui FF. În schimb, li se oferă nuanţa exclusivă Grigio Caldo şi o placă numerotată la interior, alături de numeroase alte accesorii. În plus, clienţii îşi primesc maşinile mai devreme decât ceilalţi clienţi de FF, care pot aştepta până la doi ani pentru livrare.

Toate exemplarele Ferrari FF Neiman Marcus vor fi livrate în primăvara anului viitor. Ediţia spciala a modelului include un set de genţi de voiaj asortate cu interiorul, intrarea in programul Ferrari Winter Driving Experience din Aspen. Interiorul este îmbrăcat în piele "semi-aniline" cusută cu fir din Alcantara în model "diamant". Spre comparaţie, ediţia specială Neiman Marcus a lui Jaguar XJL Supercharged, oferită în cadrul catalogului din 2009, a avut cele 50 de exemplare a 105.000 de dolari fiecare vândute în patru ore.

Recordul de vânzări pentru automobile în cadrul catalogului de Crăciun Neiman Marcus îl deţine Chevrolet Camaro Convertible. Cele 100 de unităţi speciale au fost vândute în doar trei minute. Respectivele unităţi au fost primele Camaro Cabriolet vândute şi au fost integrate în ediţia 2010 a catalogului. Un Chevrolet Camaro Cabriolet Neiman Marcus costa 75.000 de dolari în 2010, dar modelul este mult mai valoros acum, din moment ce nu mai poate fi cumpărat de nicăieri şi a fost construit în doar 100 de unităţi.

Via | NeimanMarcus