Ferrari FF cade şi el pradă flăcărilor în China

Publicat luni, 20.02.2012 18:12 de Bogdan Mirică

Nici Ferrari FF nu este ocolit de problema incendierilor spontane. Cel mai recent exemplu vine din China, unde un exemplar al supercarului a luat foc din senin.

Modelele Ferrari sunt predispuse la incendieri spontane, indiferent de tip, versiune sau an de fabricaţie. Se pare că şi un exemplar al proaspătului Ferrari FF a fost recent mistuit de flăcări în China. Evenimentul a avut loc weekendul trecut în Shanghai, în apropierea unui mare centru expoziţional, în plină zi.

Potrivit martorilor, supercarul cu motor V12 rula atunci când s-a declanşat incendiul. Trecătorii au observat mult fum şi flăcări sub FF, moment în care au anunţat şoferul. Acesta a abandonat repede maşina şi a anunţat pompierii.

Un martor ocular a declarat pentru o publicaţie locală: "Au chemat pompierii, însă flăcările s-au extins extrem de rapid. La sosirea organelor de intervenţie, flăcările acopereau deja toată maşina, supercarul fiind distrus în totalitate".

via | carscoop

  • lalah, luni, 20.02.2012 18:21

    broscari quality!

  • Eu, luni, 20.02.2012 18:23
    F (flacara) E (eterna) R (rapida) R (raspandita) A (arde) R(epede) si i (iute)

    F (flacara) E (eterna) R (rapida) R (raspandita) A (arde) R(epede) si i (iute)

  • t, luni, 20.02.2012 18:29

    eu garantez ca ferrari nu au probleme. ci soferii lor. folosesc modul R de la schimbatorul de viteze pe post de racheta (precum in bancul cu tiganul si ferrari) cei de la marketing de la ferrari si-au creat o aura mult prea mare pt masina si proprietarii se asteapta la nebunii, de aia folosesc R dupa treapta a saptea sau cate draq are ferrari acum

  • eu, luni, 20.02.2012 19:11
    ferrari

    oamenii isi doresc cu orice chip sa duca mai departe legenda . nimic de condamnat ! ei macar au o tinta , spre deosebire de noi care doar circotim . cred insa ca sint in faza exploratorilor . incerci dar te mai si "frigi"! macar ei sint constanti si fac tot felul de compormisuri ptr. a mentine stacheta . sint vremuri grele ptr. toti ! asta nu justifica pretul ! nimic nu iese bine sub presiune ... totul e un compromis .

  • claudiu, luni, 20.02.2012 19:37
    Deja e prea des ...

    Cu siguranta un contructor de talia celor de la Ferrari a reusit sa creeze o cutie de viteza, fie manuala, fie automata, cu restrictii astfel incat sa nu poti retrograda o treapta de viteza sau sa o pui in marsalier in functie de viteza de deplasare. Nemtii au aceste restrictoare la toate cutiile de viteze de vreo 10 ani incoace. Nu poti baga in 1-a, de exemplu, daca ai o viteza prea mare, oricat de tare ai trage de schimbator, Acelasi lucru si cu marsalierul pentru cutiile care au R-ul in pozitia treptei a 6-a(pentru cutiile cu 5 trepte de viteza)

  • OPC, luni, 20.02.2012 21:45

    lambo cum de nu iau foc ? toyota a avut un regres drastic datorita problemei cu pedala de frana blocata ect...bla bla bla.... ferarri cum de are scaderi de clienti pentru ceva mult mai grav ?

  • t, joi, 23.02.2012 12:28

    @OPC problema cu pedala a fost cauzata de factorul dintre volan si scaun originar in SUA. Dovedit si parafat si inchis.