F1: Sergio Perez, cel mai rapid în primele antrenamente din 2023

Publicat vineri, 03.03.2023 14:47 de Alexandru Monenciu

Sergio Perez a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere din 2023. Fernando Alonso, acum la Aston Martin, a fost al doilea, iar Max Verstappen al treilea.

După sesiunea de teste din pre-sezon, Formula 1 a revenit pe circuitul Sakhir, din Bahrain, care va găzdui prima etapă din sezonul 2023.

Prima sesiune de antrenamente libere tocmai a ajuns la final. Cu un rezultat de 1 minut și 32.758 secunde, Sergio Perez a fost cel mai rapid. Pilotul celor de la Red Bull Racing a fost urmat de Fernando Alonso, acum la Aston Martin.

Spaniolul a fost la 0.438 secunde în spatele liderului. Max Verstappen a stabilit al treilea rezultat al sesiunii (+ 0.617 secunde față de lider).

Lando Norris a încheiat sesiunea pe locul 4, iar Charles Leclerc pe 5. Lance Stroll a fost al 6-lea, Kevin Magnussen al 7-lea, Zhou Guanyu al 8-lea, Valtteri Bottas al 9-lea și Lewis Hamilton al 10-lea.

Oscar Piastri, Nyck de Vries și Logan Sargeant nu au intrat în top 10.

Sesiunea nu a fost lipsită de evenimente, fiind înregistrate câteva incidente minore, cum ar fi ieșiri în afara pistei sau o "piruetă" care i-a aparținut lui Carlos Sainz.

via Formula 1