F1: Daniel Ricciardo va părăsi echipa McLaren la finalul acestui sezon

Publicat miercuri, 24.08.2022 17:54 de Alexandru Monenciu

Pilotul australian Daniel Ricciardo va părăsi echipa de Formula 1 McLaren la finalul acestui sezon. Ricciardo vrea să rămână în Marele Circ.

Daniel Ricciardo a semnat un contract pe 3 ani, în 2021, cu echipa britanică McLaren. Australianul a venit alături de Lando Norris și, din păcate, nu s-a împăcat mai deloc cu monopostul portocaliu.

A avut câteva momente bune, inclusiv o victorie la Monza, anul trecut. În rest, nu a reușit să egaleze ritmul foarte bun al lui Norris.

Tocmai de aceea, Ricciardo și McLaren au căzut de comun acord să se despartă la finalul acestui sezon. Echipa britanică nu a anunțat, încă, cine îi va lua locul australianului.

La rândul lui, Daniel Ricciardo a declarat că vrea să rămână în Formula 1. Rămâne de văzut pentru ce echipă va concura din 2023.

via Formula 1

  • Scrooge, miercuri, 24.08.2022 22:55

    Nu exista pilot cu mai putini neuroni din istoria F1. De ce ? A plecat cand era pe cai destul de mari de la Red Bull speriat de un pusti coechipier. Ok acel pusti era Max dar totusi.....

  • @Scrooge, joi, 25.08.2022 09:28

    Persoanele mai dezinvolte și glumețe sunt un picuț mai smart decât ălilalte. Cu Max a avut ceva pocneli tocmai pentru că erau de același calibru. Brown nu cred că realizează că Norris e un pic de aur curat și face din McLaren bici. Ricciardo are nevoie de o mașină care să-i permită frânări tardive. Chiar și în victoria de la Monza, Norris a stat cuminte și friendly pe locul 2.

  • x, joi, 25.08.2022 11:13

    Despre următoarea cursă, nimic?

  • @@Scrooge., vineri, 26.08.2022 11:58

    O arde glumet dar e defapt foarte inganfat si plin de el, se crede foarte capabil si are o super parere despre persoana sa. Deci Norris e de aur dar el nu are frane :)))). Foarte bine punctat e franele nu l ajuta sa fie campion :)). E un pilot mediocru, nu va mai face mare branza in F1 de aici in colo, mai ales ca mai sunt 100 dornici de afirmare care stau la poarta.

  • @@Scrooge., vineri, 26.08.2022 12:03

    Buna si gluma cu de acelasi calibru cu Max. Max "l-a facut" din prima clipa, de cand a fost debutant in F1 (acum cu experienta acumulata nu mai vorbim), asta l-a ranit in orgoliul lui prostesc maxim, de aceea a placat.

  • ^, vineri, 26.08.2022 17:29

    @@Scrooge A crescut în casă cu slujitori maori, nu angajați. E probabil printre ultimii „stăpâni de sclavi”, așa că e normal să fie arogant. Veselia pe care o afișază e falsă, vrea să fie sociabil(popular). Tot spectacolul pe care îl face e pentru acoperirea „mediocrității”

  • Mihai V, vineri, 26.08.2022 22:23

    Nu a mai ramas la Red Bull ca stergea Max cu el pe jos.....in aceiasi masina, deci sa nu mai auzim "daca as avea o masina de titlu as fi campion" cum si Sainz a spus anul trecut, dar acum vede ca e greu cu Max si Leclerc..... si sa nu uitam de saracul Bottas care spunea ca e invincibil in zilele lui bune.....dar zilele lui bune erau cand aveau ceilalti cate o zi proasta. Dar sa recunoastem ca si Ricciardo, nici nu stiu cum sa zic: a fost sau este un pilot bun. Are totusi 8 victorii in F1 si altele va mai obtine din parti.

  • @automarket, luni, 29.08.2022 13:38

    "Echipa britanică nu a anunțat, încă, cine îi va lua locul australianului." - Oscar Piastri - va fi anuntat oficial se pare ca voi ati fost in concediu ultimele 3 saptamani