F1: Carlos Sainz, cel mai rapid în primele antrenamente din Monaco

Publicat vineri, 26.05.2023 15:38 de Alexandru Monenciu

Carlos Sainz, pilotul celor de la Ferrari, a fost cel mai rapid în primele antrenamente libere din Marele Premiu al Principatului Monaco. Fernando Alonso a încheiat sesiunea pe locul 2.

Prima sesiune de antrenamente libere din Marele Premiu al Principatului Monaco a ajuns la final. Nu a fost lipsită de evenimente, fiind de două ori întreruptă de steaguri roșii.

Prima dată din cauza lui Nico Hulkenberg care a lovit parapetul cu roata stânga-spate la primul viraj după tunel, iar a doua oară din cauza unui incident în care a fost implicat Alexander Albon. De fapt, sesiunea s-a încheiat sub steag roșu în urma acestui ultim incident. 

Cu un rezultat de 1 minut și 13.372 secunde, Carlos Sainz a fost cel mai rapid în primele antrenamente. Fernando Alonso a terminat pe locul 2, la o distanță de 0.338 secunde, iar Lewis Hamilton la o diferență de 0.663 secunde față de lider.

Restul topului 10 a fost ocupat, pe rând, de Sergio Perez, Charles Leclerc, Max Verstappen, Lando Norris, Esteban Ocon, Lance Stroll și Alexander Albon.

via Formula 1

  • Kimi, vineri, 26.05.2023 20:13

    is doar antrenamente..era frumos si un tabel totusi.. cam bronzat in poza, zici ca e indan sau arab..bine, si romanii s-au cam bronzat in ultimii 30 de ani..

  • ^, sâmbătă, 27.05.2023 11:28

    Punctele se acordă duminică. Aglomerație mare pe pistă, n-au reușit să pregătească nimic, nici calificări nici cursa. Și au venit mulți cu modificările pe care trebuia să le testeze duminica trecută. Ce ți-e și cu ploile acestea!

  • bobita, sâmbătă, 27.05.2023 16:46

    Doar un accident poate împiedica Red Bull să câştige, încă nu au rival - FIA are de lucru dacă nu vrea ca F1 să ajungă în derizoriu... lipsa comentariilor spune multe.

  • @agramat, sâmbătă, 27.05.2023 23:27

    S-a spart balonașul Perez. Septuplul campion mondial e o flașnetă, F1 este mai interesantă decât oricând. :))) Dar ce frumos era când Hamilton îl bătea pe Bottas. :))) Ai în continuare și versiunea cu Bottas bătut de Zhou, un chinez mediocru la nivelul lui Hamilton