Elon Musk: Sperăm ca livrările lui Cybertruck să înceapă la mijlocul lui 2023

Publicat vineri, 22.07.2022 12:15 de Tiberiu Safta

Elon Musk, șeful Tesla, are speranța că livrările viitorului pick-up electric Cybertruck vor începe la mijlocul anului viitor. Inițial, Cybertruck trebuia să fie lansat în 2021, însă mai multe probleme logistice au amânat în mai multe rânduri lansarea pe piață a controversatului model.

Tesla Cybertruck este, cu siguranță, cel mai controversat model al mărcii americane și chiar cel mai controversat model din ultimii 3 ani. Conceptul camionetei electrice a fost prezentat pentru prima dată în 2019, urmând ca acesta să intre în producție în 2021, așa cum era planificat.

Însă, din cauza pandemiei de COVID-19 și a problemelor de aprovizionare, debutul producției lui Cybertruck a fost amânat în mai multe rânduri. Acum, este de așteptat ca producția camionetei electrice să înceapă în 2023, așa cum speră chiar și Elon Musk, CEO-ul companiei.

În cadrul unei sesiuni Q&A online, Musk a fost întrebat când va deveni disponibil noul Cybertruck, o întrebare care a primit peste 7500 de voturi. „Sperăm să începem să le livrăm la mijlocul anului viitor”, a răspuns acesta.

Ca urmare a problemelor menționate anterior, Tesla a rămas în urmă în segmentul camionetelor electrice față de rivalii săi. Cei mai importanți rivali pentru Cybertruck, adică Ford F-150 Lightning, Rivian R1T și GMC Hummer EV, au fost deja lansați.

Tesla Cybertruck va fi produs la uzina Giga Texas din Statele Unite.

via Carscoops

  • Mike, duminică, 24.07.2022 12:03

    Un început promiţător dar mrs Elon Musk începe să dea rateuri Ba că bitcoin e bun, dar a vândut 75% din ce are, ba Cybertruck îl fac repede, ba cumpără Twitter,.... Ba că are deja 2 copii cu o directoare Tesla, de care nici soţia lui nu ştia,... Cam cu minciuna în ultima vreme... Vai de capul lui. Trist.

  • Nsrei, luni, 25.07.2022 13:22

    Sperăm că lumea să înceapă să vadă cine e elon musk de fapt...

  • ^^^^, luni, 25.07.2022 18:47

    cine e Elon Musk? Se pare tu ca stii mai Nsrei. Spune-ne si noua.