Ekstrom il bate pe Schumacher in finala RoC 2007

Publicat luni, 17.12.2007 11:45 de Mircea Meșter

VIDEO: Matthias Ekstrom, Michael Schumacher si Sebastien Vettel au fost senzatiile Race of Champions, desfasurate aseara.

Cursa Campionilor, desfasurata aseara pe un circuit construit ad-hoc pe legendarul stadion Wembley, a scos in fata trei piloti. Unul este finlandezul Matthias Ekstrom, campionul en-titre din DTM reusind sa isi pastreze titlul castigat anul trecut in aceasta competitie. Nordicul l-a batut in finala pe Michael Schumacher, al doilea remarcat al serii, care si-a luat insa revansa, impreuna cu Sebastien Vettel, in competitia destinata echipajelor pe tari (Cupa Natiunilor), Germania adjudecandu-si marele titlu in finala cu Finlanda lui Gronholm si Kovalainen.

Daca finala de la "individual" s-a decis pe ultimul viraj al celei de-a treia si ultime manse, cand Schumacher a facut un tete-a-queue incercand sa isi prinda din urma adversarul, la echipe Vettel a reusit sa faca senzatie, invingandu-l in lupta directa pe Gronholm chiar cu arma acestuia din urma: Ford Focus WRC. Anterior, Schumacher si Vettel reusisera sa elimine, pe rand, Anglia lui Priaulx si Button si Statele Unite, reprezentate de Pastrana si Johnson.

FINALA DINTRE EKSTROM (rosu) SI SCHUMACHER (galben) KOVALAINEN LOVESTE ASTON MARTIN SI PRIAULX CASTIGA
Schumacher vs Button from Axis II on Vimeo.
  • ~!~ COSMO ~!~, marţi, 18.12.2007 13:27

    A fost crima :)) radeam cu tata =))

  • SOLO, joi, 20.12.2007 18:08
    BRICI

    smecherie ROC!se distreaza pilotii dupa un sezon de stres! merita efortul organizarii!