Ediția din acest an a Salonului Auto de la New York a fost anulată

Publicat joi, 05.08.2021 12:02 de Alexandru Monenciu

Organizatorii Salonului Auto de la New York au anunțat că ediția din acest an a fost anulată din cauza numărului tot mai mare de infectări cu varianta Delta a virusului SARS-CoV-2. Salonul ar putea reveni în 2022.

După mai multe amânări, Salonul Auto de la New York trebuia să își deschidă porțile pentru vizitatori și expozanți în intervalul 19 - 29 august. Printre cele mai importante lansări aveau să se numere noul model din gama Z de la Nissan și viitorul Subaru WRX.

Dar, numărul infectărilor cu noua tulpină Delta a virusului SARS-CoV-2 a crescut vertiginos în New York, astfel că organizatorii au fost nevoiți să anuleze ediția din acest an a Salonului.

Oficialii promit că, dacă situația va reveni cât de cât la normal, Salonul Auto de la New York va reveni "mai mare și mai bun" în aprilie 2022.

via Motor1

  • Kirotractor, joi, 05.08.2021 13:07

    Abia acu înțeleg de ce s-a contramandat lansarea unei noi generații Lancia Delta. :-) Și Opel stă pe gânduri dacă să scoată sau nu o nouă limuzină Omega, dar mai au timp până se coace și varianta finală.

  • Adrian, joi, 05.08.2021 14:41

    Cu ce fel de teste se depisteaza varianta Delta ?