Ecclestone: "McLaren va fi competitiva la Melbourne"

Publicat luni, 23.03.2009 10:23 de Daniel Popescu

Bernie Ecclestone crede ca McLaren a obtinut in mod intentionat timpi slabi in testele din aceasta iarna pentru a-si adormi rivalii.

Intre timp, Rubens Barrichello crede ca echipa lui Lewis Hamilton va incepe sa obtina victorii in a doua parte a anului, iar fostul pilot Marc Surer crede ca McLaren are intr-adevar probleme de aerodinamica.

Via | OneStopStrategy

  • michelle_b, luni, 23.03.2009 11:09
    fostul pilot Marc Surer crede ca McLaren ARE intr-adevar probleme de aerodinamica...

    pe care NU o sa le rezolve pina la Melbourne si NU au o masina competitiva : "There is no bluffing, they are having problems," he is quoted as saying by spox.com. "They definitely have an aerodynamic problem. "It would surprise me if they will be where they want to be in Melbourne. We can safety assume they will get to the bottom of it, but they are not going to have a winning car all of a sudden," Surer added

  • daniel.popescu, luni, 23.03.2009 11:17
    @michelle_b

    Opinia lui Bernie Ecclestone este mult mai importanta pentru ca are o influenta mult mai mare decat un fost pilot. Conform grilei de punctare, McLaren a primit 7 puncte pentru declaratia lui Ecclestone si -3 puncte pentru declaratia lui Surer. Afirmatiile lui Barrichello valoarau 5 puncte, insa nu au fost luate in clacul pentru ca declaratia pozitiva a lui Ecclestone valora mai multe puncte.

  • NeoGalaxy, luni, 23.03.2009 12:46
    @Prostii

    Daca masina McLaren nu mergem bine, exista diferite posibilitati de a rezolva aceasta problema. Ori se copiaza masina Ferrari de anul acesta sau orice alta versiune a ei, ori... se copieaza de la concurenta. Ce mare smecherie. Nu au nici un fel de probleme, probabil ca au incercat sa faca o masina care nu copieaza nimic de la altii si nu le-a mers. Mai bine foloseau varianta cu care sunt obisnuiti, copiatul se face usor in ziua de astazi, fotografi foarte buni au inca :))) P.S. Imi si aduc aminte cat de detaliate erau pozele si cat de disperatii erau aia de la McLaren la vremea celebrelor aripioare deflectoare Ferrari. Mai naspa pentru Ferrari era ca acele aripioare erau mobile :))) si ca masina mergea mai repede fara ele, singura problema era ca... devenea si ceva mai instabila :))))))