Drifturi pe gheața unui patinoar cu Vali Porcișteanu, primul pilot român de raliu pe mașina căruia îți poți scrie numele

Publicat luni, 15.06.2015 12:48 de Bogdan Mirică

Vali Porcişteanu, campion naţional de raliuri în 2011, a oferit fanilor săi o serie de drifturi pe gheața unui patinoar din București. Pilotul a demarat astfel campania prin care le permite tuturor să își scrie numele pe mașina sa de concurs.

După un sezon în care a privit de pe margine evoluţia colegilor săi, Vali Porcişteanu, fostul campion naţional din 2011, plănuieşte o revenire spectaculoasă, alături de fanii săi.

Pilotul în vârstă de 32 de ani introduce o nouă idee de susţinere în motorsportul românesc: concurarea cu sprijinul fanilor. Maşina sa de concurs stă la dispoziţia lor și a celor care vor s-i devină parteneri. Toți pot cumpăra spaţiu de publicitate pe Mitsubishi-ul EVO 9 de concurs. direct de pe site-ul dedicat.

Startul campaniei a fost dat la sfârșitul săptămânii trecute, când pilotul român ”a valsat” alături de mașina sa pe gheața unui patinoar acoperit din București. Mitsubishi Lancer Evo 9 a oferit celor prezenți o serie lungă de drifturi și le-a oferit fanilor ocazia de a-l însoți la volan, în cadrul unui mini curs de pilotaj, care a presupus și câteva drifturi cu noul Porsche Cayman GTS.

Campania botezată ”Lipește-te de Vali Porcișteanu” a atras deja sponsori interesați pentru sutele de pătrate desenate pe mașină.

”Avem aproximativ 800 de pătrăţele a 10x10 cm, disponibile pentru parteneri. Va fi pentru prima dată când designul maşinii unui concurent va aparţine 100% susţinătorilor săi. Cu toţii vor face parte din Echipa Vali Porcişteanu”, a declarat tânărul pilot.

Cel mai ieftin pătrat pe maşina de concurs costă 575 de lei, iar cel mai scump 885 de lei. Bineînţeles, pătratele pot fi cumulate pentru o suprafaţă de expunere mai mare.

Campania a atras și susținerea lui Tiff Needell, celebru pilot britanic şi vedetă a emisiunii Fifth Gear, care i-a dedicat un scurt clip lui Vali Porcişteanu, cu ocazia unui episod filmat în România.

  • seat, luni, 15.06.2015 23:46

    sper ca vroia sa arate ca e ok cu anvelope de vara in conditii de iarna si ca e cea mai mare prostie aia cu 7 grade.