Dacia introduce Logan Van si Pick-up in Europa

Publicat luni, 24.11.2008 18:24 de Bogdan Mirică

Dacia isi extinde gama de modele in Europa prin introducerea vehiculelor comerciale usoare.

Dacia incearca sa exploateze la maxim potentialul gamei sale de vehicule low-cost in aceste momente de criza, cand productia stagneaza timp de 17 zile la uzina din Mioveni. Constructorul roman a anuntat oficial ca isi va extinde oferta europeana prin introducerea in tarile Batranului Continent a gamei sale de vehicule comerciale usoare, mai exact Logan Van si Logan Pick-up.

Ambele variante de caroserie se vand deja la noi in tara si pe piata din Bulgaria, Logan Van din februarie 2007 si Logan Pick-up din martie 2008.

Logan Van dispune de un volum de incarcare de 2.5 metri cubi si permite o incarcare mai usoara multumita prezentei portierelor spate. La randul sau, Logan Pick-up ofera o bena de 1.8 metri lungime si o capacitate de incarcare de 800 de kilograme. De asemenea, pick-up-ul romanesc ofera si un spatiu de depozitare de 300 de kilograme in spatele scaunelor.

Ambele vehicule comerciale vor fi propulsate de gama de motorizari prezenta si in Romania, fie ca e vorba de optiuni pe benzina fie ca e vorba de optiuni diesel. Gama eco2 a constructorului roman va fi si ea prezenta cu motorizarile dCi de 1.5 litri si 70 respectiv 85 de cai putere.

Cele doua modele Dacia vor fi disponibile in Europa cu o garantie de trei ani sau 100.000 de kilometri.

  • iulian dacia, marţi, 25.11.2008 07:23
    spatiu in spatele scaunelor

    spatiu de depozitare de 300 de Litri in spatele scaunelor. si ele se exporta si in strainatate... de... demult

  • mda, marţi, 25.11.2008 22:51
    mda

    Au trecut de la cazane de tuica la cazane industriale;am vazut ca au shi capace de cola...sandero-i zice