CNAIR reia lucrările de reparație pe autostrada A2 București - Constanța: restricțiile de circulație intră în vigoare din 14 septembrie

Publicat sâmbătă, 12.09.2020 13:49 de Daniel Popescu

CNAIR a anunțat că va relua lucrările de reparație pe 13 kilometri din cadrul autostrăzii A2 București - Constanța începând din 14 septembrie, astfel că va introduce anumite restricții de circulație.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a început în noiembrie 2019 un proces de reabilitare a autostrăzii A2 București - Constanța, însă a suspendat activitatea în luna iunie pentru a asigura un trafic cât mai lejer pe parcursul vacanței de vară.

Lucrările vor fi însă reluate începând de luni, 14 septembrie, iar pentru moment se va lucra pe o distanță totală de circa 13 kilometri.

Pe sensul de la București spre Constanța se va lucra între kilometri 33 și 36, în timp ce pe sensul Constanța - București se va lucra între kilometri 17 și 27.

"Lucrările constau în frezarea dalelor de beton pe o grosime de 8 cm, efectuarea reparațiilor și colmatarea fisurilor active, precum și repararea rosturilor degradate, atât pe calea 1, cât și pe calea 2", menționează CNAIR într-un comunicat de presă.

De asemenea, CNAIR menționează că în zona în care se vor impune restricții de circulație viteza maxmă va fi limitată la 60 km/h.

CNAIR își propune ca până în toamna anului 2021 să finalizeze toate lucrările pe sectorul cu dale de beton al autostrăzii. Până în prezent, autoritățile au finalizat lucrările pe o distanță de 33 de kilometri.

Via CNAIR

  • Valdo, joi, 17.09.2020 15:27

    Sa frezezi 50 de km si sa torni asfalt în 2 ani e de noaptea minții. Rușinos.