Chevrolet Spark va debuta în Australia sub sigla Holden

Publicat sâmbătă, 09.10.2010 10:57 de Cornel Șocariciu

Chevrolet Spark, micuţul model de oraş al americanilor, va debuta pe piaţa din Australia sub numele de Holden Barina. Acesta va putea fi admirat pentru prima dată în cadrul Salonului Auto de la Sidney.

Oficialii General Motors se pregătesc să lanseze şi în Australia noua generaţie a modelului de oraş Spark. Acesta va putea fi admirat pentru prima dată în cadrul Salonul Auto de la Sidney care îşi va deschide porţile săptămâna viitoare. Micuţul model de oraş al americanilor va fi comercializat începând cu anul acesta şi va purta denumirea de Holden Barina Spark.

Dacă în Europa, modelul american se bucură de două motorizări, australienii vor avea parte doar de propulsorul de 1.2 litri cu patru cilindri şi 81 de cai putere care beneficiază de ajutorul unei transmisii manuale cu cinci rapoarte. În echiparea standard, Barina Spark vine cu jante din aluminiu, şase airbag-uri şi sistem de control electronic al stabilităţii (ESC).

"Aceasta este o piaţă interesată de stil, iar Barina Spark oferă un design foarte proaspăt şi energic. Este un model distractiv, oferă un consum redus de carburant şi dispune de caracteristici de siguranţă de primă clasă", a declarat John Elsworth, director de vânzări şi marketing Holden.

Via | Caradisiac