Calul de dar nu se caută la dinți. Și totuși, jucătorii lui Leicester au decis să își vopsească BMW-urile i8 pentru a nu le mai confunda

Publicat duminică, 04.09.2016 09:30 de Bogdan Mirică

O parte din jucătorii lui Leicester au decis să își vopsească exemplarele BMW i8 pe care le-au câștigat după adjudecarea campionatului. Toate erau albsatre și se nășteau confuzii.

Toată presa internațională a scris despre cadoul pe care l-au primit jucătorii echipei Leicester City, surprinzătoarea campioană a Angliei în sezonul trecut. Patronul echipei a cumpărat câte un BMW i8 pentru fiecare jucător al echipei de fotbal, fiecare mașină fiind vopsită în culoarea albastru, specifică echipamentului și logo-ului.

La început, jucătorii au fost entuziasmați, însă au realizat rapid că au o pooblemă. Cu atâtea BMW i8 vopsite în aceeași culoare, nu au mai putut să le diferențieze.

Motiv pentru care unii dintre jucători au decis să le personalizeze. Așa că au apelat la o companie specializată în tuning și au îmbrăcat supercarul german în folie de culori diferite.

Până acum, patru jucători și-au schimbat deja culoarea mașinii: Riyad Mahrez, Jeffrey Schlupp, Wes Morgan și Danny Simpson. Jeffrey Schlupp, fotbalistul de numai 23 de ani al echipei engleze, a decis să aleagă o folie neagră mată, care transformă supercarul într-o apariție mult mai agresivă.

Pe viitor, și se așteaptă ca și alți jucători să își personalizeze mașinile.