Buick prezintă conceptul electric Wildcat. Primul model cu zero emisii vine în 2024

Publicat vineri, 03.06.2022 10:39 de Alexandru Monenciu

Buick a publicat primele imagini și informații despre noul concept electric Wildcat. Totodată, aflăm că primul model cu zero emisii al mărcii va fi lansat pe piața americană în 2024.

Unul dintre cei mai cunoscuți producători americani de automobile, Buick, se dedică unui viitor electric. În 2024, Buick va lansa primul model cu zero emisii din istoria companiei, pe piața americană. Mai mult, până la finalul acestui deceniu, întreg portofoliul de modele va fi pur electric.

Pentru a ne face o idee despre cum vor arăta viitoarele modele Buick cu zero emisii, producătorul a dezvăluit conceptul Wildcat. Vorbim despre un coupe, cu o configurație 2+2, bine proporționat și cu o gardă joasă la sol.

Jantele cu diametrul de 18 inch completează pachetul exterior.

Interiorul noului concept Buick Wildcat este orientat către pasageri. Pe lângă o serie de sisteme bazate pe inteligență artificială, aceștia vor avea la dispoziție și un mod Zen. Odată activat, acesta scade intensitatea luminilor din habitaclu și activează funcția de masaj din scaune, printre altele.

Americanii de la Buick nu au oferit detalii despre sistemul de propulsie electric al conceptului Wildcat.

via Buick

  • Cineva, vineri, 03.06.2022 14:54

    Buick… Ce a fost și ce a ajuns. De la modele legendare, precum Riviera, acum vinde în mare parte pentru piața din China și pe piața americană au doar niște Opel-uri cu altă siglă. Să sperăm că Buick se duce într-o direcție bună.