BMW i8 primește uniforma de poliție: hibridul german a fost modificat de AC Schnitzer pentru campania Tune it! Safe!

Publicat luni, 03.12.2018 12:49 de Cornel Șocariciu

Casa de tuning AC Schnitzer a pregătit un pachet de caroserie pentru BMW i8. Hibridul sport dezvoltat de constructorul bavarez a îmbrăcat uniforma de poliție și face parte din campania Tune it! Safe!.

AC Schnitzer a prezentat un pachet special dezvoltat pentru BMW i8 în cadrul Salonului de Tuning de la Essen. Hibridul constructorului bavarez a îmbrăcat uniforma de polițe și face parte din campania Tune it! Safe! derulată de Asociaţia Tunerilor Germani de Automobile.

Campania Tune it! Safe! a fost începută în 2005, iar în tot acest timp, tunerul AC Schnitzer s-a ocupat de promovarea ei în cadrul evenimentului din Essen.

Noul BMW i8 dezvoltat de tunerul german a primit un kit de caroserie cu elemente din fibră de carbon. Oficialii AC Schnitzer introduc un spoiler frontal ușor restilizat, prize de aer revizuite, praguri laterale noi și o aripă spate inspirată de cele utilizate în motorsport.

Totodată, garda la sol a exemplarului pregătit de AC Schnitzer a scăzut cu 20 de milimetri. În plus, jantele standard oferite de BMW au fost înlocuite cu unele de 21 de inch. 

  • hazard, luni, 03.12.2018 13:09

    Super, daca faci pe smecherul te ajunge imediat. Si daca nu te opresti, te mai urmareste cinci minute...