BMW a publicat primul clip video cu prototipul viitorului M3: nemții oferă detalii din timpul testelor

Publicat vineri, 26.06.2020 10:50 de Cornel Șocariciu

BMW a publicat un clip realizat în timpul testelor cu prototipul viitorului M3. Noua generație a sedanului de performanță va fi prezentată în luna septembrie și va fi disponibilă atât în versiune cu roți motrice spate, cât și într-o variantă cu tracțiune integrală.

BMW pregătește o nouă generație M3. Conform declarațiilor făcute de Markus Flasch, directorul BMW M, viitorul sedan de performanță va fi prezentat în luna septembrie.

Pentru a îndulci așteptarea fanilor, oficialii BMW au publicat un clip filmat în timpul testelor cu viitorul M3. Nemții prezintă o parte dintre sarcinile pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit pentru ca noul sedan de performanță să beneficieze de atuurile care l-au consacrat.

Conform rapoartelor de până acum, viitoarea generație BMW M3 va fi echipată cu motorul pe benzină S58, aceeași unitate pe care nemții o folosesc în cazul SUV-urilor de performanță X3 M și X4 M.

Propulsorul va fi disponibil în două versiuni: 480 CP și 600 Nm, respectiv 510 CP și 600 Nm pe varianta M3 Competition. De asemenea, noua generație a sedanului de performanță va putea fi comandată fie cu roți motrice spate, fie cu sistemul de tracțiune integrală M xDrive.

Nemții vor pregăti și o serie de îmbunătățiri pentru suspensii, sistemul de direcție și sistemul de frânare, în timp ce la nivel estetic va fi introdus un pachet de caroserie mult mai agresiv.