BEIJING 2010: Constructorul MG a prezentat Conceptul MG Zero

Publicat sâmbătă, 24.04.2010 10:23 de Cornel Șocariciu

Constructorul auto MG a dezvaluit la Beijing Conceptul MG Zero. Acesta imbina noua filozofie de design a constructorului cu tehnologia de ultima ora.

In cadrul Salonului Auto de la Beijing, construtorul auto de origine britanica MG a prezentat publicului Conceptul MG Zero. Compacta masoara patru metri lungime si dispune de un design propus de echipa MG Global Design, in fruntea careia se afla Anthony Williams-Kenny.

Aspectul acestui concept reprezinta noua filozofie de design pe care constructorul auto o va utiliza pentru realizarea viitoarelor modele. In ceea ce priveste interiorul, Conceptul MG Zero a imbinat simplitatea cu materiale high-tech. Oficialii companiei nu au oferit nici o informatie legata de propulsorul lui MG Zero.

Compania MG a fost fondata in anul 1924 si este recunoscuta pentru masinile sport cu doua locuri pe care le-a creat. In prezent actiunile companiei MG sunt detinute de constructorul chinez de automobile SAIC (Shanghai Automotive Industry Corporation).

Via | WCF

  • marius, sâmbătă, 24.04.2010 16:24
    stire de ultima ora

    Chinezii au preluat pachetele majoritare ale ultimelor firme independente de pe piata auto: VW, Toyota si GM . Everything is China NOW !!! :))

  • adi, sâmbătă, 24.04.2010 18:37
    ...........

    dar MG asta e firma britanica INCA sau au transformato chinezii in a lor?

  • ll_her, sâmbătă, 24.04.2010 18:49
    asemanare?

    Ce bine arata acest VW Polo britanico-chinezesc :)