Asa va arata noul Renault Alpine?

Publicat luni, 19.01.2009 18:10 de Sebastian Toma

Un student brazilian la design a creat o serie de imagini cu noul Renault Alpine ca omagiu pentru modelul care l-a inspirat sa devina designer.

Felipe Maggioni, un student brazilian al Facultatii de Design din Sao Paulo, a creat o serie de imagini prelucrate digital cu modul in care el isi imagineaza ca ar putea arata urmatorul Renault Alpine. Maggioni a declarat ca a ales acest model deoarece predecesorul sau, Renault Alpine GTA V6 Turbo, produs in 1987, l-a inspirat sa devina designer.

Brazilianul a preluat o serie de caracteristici de la modelul original, cum ar fi blocurile optice joase, care coboara spre grila fata, precum si forma neobisnuita a stalpului C si modul in care acesta este imbinat cu caroseria.Designer-ul a integrat in stalpul C o fanta pentru alimentarea admisiei cu aer.

Blocurile optice sunt asezate intr-un mod similar cu cel al modelelor Alpine din anii 1960, care aveau patru faruri: doua de fabrica si doua suplimentare care erau amplsate aproape de centrul automobilului.

Propulsorul R-27 a fost adaptat pentru strada si este "plantat" intr-o cusca din fibra de carbon. Motorul este amplasat central. Oficialii Renault nu au anuntat un viitor model Alpine, introducerea acestui model ridicandu-se deocamdata la stadiul de zvon.

Via | Serioswheels

  • catalin, luni, 19.01.2009 18:52
    e haios rau de tot...

    cum isi aleg redactorii titlurile... Asa o sa arate X ? Asa o sa arate Y ? Daca fac si eu un desen cu o roaba si vi-l trimit cu titlul: "viitoarea Lagonda"... o sa-l tipariti ? Daca era venit de pe bancile centrului de design de la Titu :) mai intelegeam... dar asa...

  • ioio, luni, 19.01.2009 21:08
    [email protected]

    l-o fi inspirat vechiul Alpine sa devina designer dar exercitiul asta dovedeste ca si-a cam pierdut inspiratia pe drum. Prefer oricand Alpine-ul din '900 toamna.

  • dogy, marţi, 20.01.2009 00:21
    zgarie retina

    urat rau ....vorba lu' CATALIN........daca era roaba o publicati?....si de la mine personal.....CUM dreack la-ti gasit pasta din Brazilia?ca avem si in romanica mult mai talentati.......

  • cucr, marţi, 20.01.2009 07:48
    daramtaul de automarket.. zi'ne si noua, care e modelul cel nou? masina din stanga sau balega din dreapta???

    .

  • Mircea, marţi, 20.01.2009 08:13
    ...

    Cand o sa faceti si voi un design ca asta, atunci sa comentati. Pana atunci...ciocul mic si joc de glezne Interesanta abordare a liniilor batranei Alpine. Ce sa mai, o aducere in sec. 21

  • george becalii, marţi, 20.01.2009 10:06

    Spre binele lor sa fie doar un proiect ratat asa cum ne-au obisnuit si sa mai lucreze la el. Chiar ca seamana cu o balega

  • carco, marţi, 20.01.2009 12:09
    nici o treaba

    sigur asa o sa arate, e o poza reala? Ce intrebare tampita e si asta? e o schita pe calculator a unui amator de pe net, cum poate sa va treaca prin cap macar o secunda ca va scoate cineva o masina care sa arate asa? tre sa umplem site-ul cu stiri, chiar daca sunt aberatii, nu?

  • Andrei, marţi, 20.01.2009 14:55
    :)

    E cam de nivelul lui Lipu designul :))