Accesorii Porsche Design pentru Craciun

Publicat marţi, 11.11.2008 11:28 de Bogdan Mirică

Desi pana la Craciun mai este cale lunga, porsche Design a pregatit deja o linie de accesorii pentru pasionati.

In asteptarea sarbatorilor de iarna Porsche Design isi rasfata si in acest an clientii cu accesorii care pot fi asortate foarte usor la exemplarul din garaj, in cazul in care acesta exista. Asa cum ne-a obisnuit, Porsche Design aduce in atentia pasionatilor brandului o serie de ceasuri si alte accesorii special gandite pentru a satisface cele mai inalte pretentii.

Craciunul de anul acesta va aduce sub bradul multora o serie de ceasuri inspirate de instrumentarul de bord al modelelor Porsche. Pentru a amplifica si mai mult spiritul exclusivist, Porsche Design a placat ceasurile cu aur de 18 carate. Tot cu aur de 18 carate sunt placati si butonii special creati. O pereche de ochelari de soare, cu lentile verzui completeaza gama de accesorii pentru Craciun.

Cei care se gandesc serios la achizitionarea unui produs din gama Porsche Design pentru acest Craciun trebuie sa stie ca ceasurile pornesc de la 5000 de euro bucata.

via | WorldCarFans 

  • LuCaS, duminică, 28.12.2008 13:26
    nelamurire...

    in articol scrie "Cei care se gandesc serios la achizitionarea unui produs din gama Porsche Design pentru acest Craciun trebuie sa stie ca ceasurile pornesc de la >>5000

  • LuCaS, duminică, 28.12.2008 13:28
    nelamurire...

    in esential scrie ">>500

  • ufx, duminică, 28.12.2008 22:18

    interesant da am observat o eroare p site : la cele mai recente stiri apar uneori si stiri de anu trecut ;) si in plus aici ar trebui sa puneti sa corecteze dupa dictuonarul roman ;) in rest numa bine