50 km/h peste limita de viteza si esti arestat

Publicat miercuri, 27.06.2007 10:40 de Robert Gherghe

Se intampla in Canada, unde regulile de circulatie au devenit tot mai stricte din cauza numeroaselor curse ilegale.

Canada a devenit un loc cu reguli din ce in ce mai stricte pentru conducatorii auto. V-am anuntat deja ca masinile modificate cu componente specifice modelelor de curse pot fi distruse de politie.

Politia din Ontario a anuntat ca oricine conduce cu 50 km/h peste limita de viteza admisa va intra sub incidenta legii si va putea fi urmarit de agentii de politie . Amenda pentru cursele pe sosea a crescut de 10 ori in Canada, in acest an, ajungand la suma de 10.000 de dolari.

Cei care circula cu mai mult de 50 km/h peste limita de viteza vor intra sub incidenta legilor prevazute pentru cursele de sosea. Acesta modificare legislativa vine dupa ce un sofer de taxi a fost ucis de un Mercedes care se intrecea cu o alta masina pe sosea.

Am stabilit ca daca se conduce cu 50 km/h peste limita de viteza, se considera ca respectivul concureaza pe sosea”, a declarat Julian Fantino, comisarul-sef al politiei din Ontario.

  • prudentul, miercuri, 27.06.2007 21:02
    de acord

    Vrei adrenalina, du-te pe circuit. Vrei super-adrenalina, fa bungee jumping cu o coarda de 30 m lungime de pe un pod de 25 m inaltime. Dar atunci cand esti pe drum PUBLIC trebuie sa fii constient ca poti rani/mutila/nenoroci/omora pe altul. Masina, prin puterea, masa si viteza ei devine o arma letala in mainile inconstientilor.

  • saracii, joi, 28.06.2007 15:47
    haha

    hahahaha