Vettel avertizează că Mercedes ar putea fi surpriza noului sezon

Publicat joi, 07.03.2013 14:40 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel consideră că Mercedes ar putea înregistra rezultate surprinzătoare în prima parte a sezonului şi spune că este mulţumit de randamentul noului monopost Red Bull în teste.

Mercedes este văzută drept una dintre echipele care au potenţialul de a lupta pentru primele poziţii în cursele de debut ale sezonului de către campionul mondial Sebastian Vettel.

Pilotul echipei Red Bull a ajuns la această concluzie după ce a analizat prestaţia echipelor rivale în cele trei sesiuni de teste din această iarnă.

"În sfârşit am avut ocazia să urmăresc un pic unele dintre celelalte echipe. Nico Rosberg a avut o ultimă zi de teste grozavă cu Mercedes, ceea ce demonstrează cât de periculoşi vor fi el şi Lewis Hamilton în viitor. Dar sunt mulţi alţii pe care trebuie să-i avem în vedere", a declarat germanul pentru site-ul său oficial.

Referindu-se la aşteptările pe care le are de la noul monopost Red Bull, Vettel susţine că este destul de mulţumit de performanţele acestuia în teste, motiv pentru care priveşte cu încredere spre noul sezon competiţional.

"Echipa a făcut o treabă grozavă cu monopostul, iar eu şi Mark Webber ne-am simţit confortabil imediat. Nu ne-am confruntat cu nicio problemă majoră, iar cele minore au fost remediate imediat. RB9 a fost atât de fiabil încât a fost o plăcere să pilotez. Am învăţat foarte multe pe parcursul ultimelor curse şi ne vom utiliza de aceste cunoştinţe în Australia", a adăugat el.

Via F1Fanatic

  • pablo256r, joi, 07.03.2013 15:10

    Care este adevar si care minciuna? "Echipa a făcut o treabă grozavă cu monopostul, iar eu şi Mark Webber ne-am simţit confortabil imediat." iar acum cateva zile "A fost extrem de dificil să înţelegem unele schimbări de setări şi să găsim direcţia potrivită pentru monopost, întrucât pneurile nu au fost suficient de bune ..." vedeti aici:http://formula1.automarket.ro/stiri/vettel-a-fost-imposibil-sa-stabilim-setarile-pentru-monopostul-red-bull-49927.html Cele doua declaratii se bat cap in cap ! Care o fi cea falsa ?

  • milogu', joi, 07.03.2013 15:14

    ce fataza de tabalau are "marele campion",ii curge din gura plangacios ului :)))) !

  • florin sm, vineri, 08.03.2013 00:21

    toti fanii lui vetel (90%) sunt cei care urmaresc f1 de max 3 ani incoace... cei vechi sunt feraristii si mclarenistii si de ce nu si mercedes care pane acum nu demult au avut o parte mare in mclaren. Cine ma contrazice???

  • florin sm, vineri, 08.03.2013 00:23

    scuze!!! am uitai de wiliams