Toro Rosso va evalua în Abu Dhabi doi piloţi din GP2

Publicat miercuri, 24.10.2012 15:33 de Daniel Popescu

Toro Rosso a anunţat miercuri că îi va evalua pe Luiz Razia and Johnny Cecotto Junior în cadrul sesiunii de teste dedicate tinerilor piloţi de la Abu Dhabi.

Toro Rosso a devenit miercuri a cincea echipă care confirmă linia de piloţi pe care o va alinia în perioada 6-8 noiembrie în cadrul sesiunii de evaluare de la Abu Dhabi.

Cea de-a doua echipă a grupului Red Bull va miza în primul rând pe serviciile lui Luiz Razia, care a încheiat sezonul de GP2 pe locul doi.

El a mai testat anterior tot în cadrul sesiunii de evaluare pentru tinerele talente pentru Marussia (pe vremea când se numea Virgin), Caterham (atunci când britanicii purtau numele Lotus) şi Force India.

El va fi acompaniat de Johnny Cecotto Junior, care a concurat de asemenea în competiţia GP2, reuşind să obţină victorii pe circuitele din Monaco şi Germania în drumul spre locul nouă în clasamentul general. El este fiul lui Johnny Cecotto, fost pilot de Formula 1 în prima parte a anilor '80.

Lotus, Red Bull, McLaren şi Sauber şi-au anunţat deja piloţii pentru aceasta sesiune de teste, iar Caterham a rămas singura care nu a făcut un astfel de anunţ. Celelalte echipe au efectuat deja aceasta sesiune de teste pe circuitul de la Silverstone sau Magny Cours.

Via Toro Rosso