Schumacher: "Sunt foarte motivat. Rămâne de văzut pentru cât timp"

Publicat miercuri, 11.07.2012 15:16 de Daniel Popescu

Michael Schumacher susţine că este nemulţumit de rezultatele obţinute după revenirea în Formula 1, însă insistă că este în continuare motivat, sugerând astfel o posibilă prelungire a contractului.

Septuplul campion mondial Michael Schumacher a oferit miercuri primele indicii că este pe punctul să-şi prelungească revenirea în Formula 1 şi în sezonul 2013.

În condiţiile în care contractul său urmează să expire la sfârşitul acestui sezon, germanul a făcut o scurtă radiografie a evoluţiei sale începând din sezonul 2010, ocazie cu care a sugerat pentru prima oară că este interesat să-şi prelungească contractul cu Mercedes AMG şi pentru sezonul 2013.

"Încă nu sunt mulţumit. Am obţinut foarte puţin în a doua parte a carierei mele. Nu a existat nicio discuţie între mine şi Mercedes AMG cu privire la prelungirea contractului. Încă sunt foarte motivat, dar rămâne de văzut pentru cât timp", a declarat germanul în cadrul unui interviu acordat publicaţiei SportBild.

Ross Brawn, şeful Mercedes AMG, a anunţat recent că negocierile cu Schumacher privind prelungirea contractului vor avea loc până la sfârşitul lunii august. La numai câteva zile distanţă, pilotul a exclus însă această ipoteză, afirmând că ar putea amâna chiar şi până în luna octombrie o decizie finală în privinţa viitorului său.

Mercedes AMG are însă tot interesul să negocieze cu Schumacher în această vară, pentru a avea oportunitatea de a căuta un alt pilot de calibru în cazul în care germanul va alege să se retragă din Formula 1.

Via SportBild

  • schumi, miercuri, 11.07.2012 17:13

    Hai la Ferrari in 2013! :D

  • Bogdan, miercuri, 11.07.2012 19:53

    Mie mi s-ar parea hazardata trecerea lui la o alta echipa. Pe de alta parte, daca el va considera lipsita de sperante incercarea alaturi de la Mercedes si s-ar hotari sa incercede castigarea celui de al optulea titlu alaturi de alta echipa, atunci asta ar fi exceptional pentru el. Si poate schimbarea i-ar aduce si dramul de noroc necesar. Cine stie. Ramane de vazut.

  • 91Schumi06, miercuri, 11.07.2012 23:59

    Cred ca vrea sa devina cel mai batran campion mondial din istoria F1:)). Oricum, Formula 1 fara Schumi e ca mancarea fara sare...

  • klausnake, joi, 12.07.2012 21:53

    Ca sa devina cel mai batran campion,trebuie sa mai concureze ceva vreme in F1,si sa si castige titlul,normal... Cam greu,ca sa nu zic imposibil...Fangio castiga ultimul titlu la 46 de ani;greu de crezut ca Schumi mai sta in F1 pana la varsta aia,si la o echipa de top,ca sa aibe sanse reale pentru acel titlu...

  • 91Schumi06, joi, 12.07.2012 22:33

    sunt constient ca nu va deveni cel mai batran campion din istoria F1. Da' cred ca mai poate concura un an...Sincer,cred ca Schumi a revenit in competitie doar pt a ajunge la 100 victorii,insa e cam greu sa mai obtina 9 victorii

  • klausnake, joi, 12.07.2012 23:24

    Cu o masina bine pusa la punct,ceea ce din pacate nu e cazul anul asta,are toate sansele,inca. Sa speram ca mai sta macar un sezon si ca va avea si materialul care trebuie la dispozitie.

  • andrei_11, vineri, 13.07.2012 10:16

    credca pentru Shumi nu se pune problema unei echipe de top pentru o perioada mai indelungata deoare cei de la Mercedes au asa de multa stima pentru el incit sunt dispusi sa-l pastreze la echipa atita timp cit doreste el,si cred ca acest lucru conducerea echipei germane ne-a demonstrat-o de nenumarate ori