Schumacher speră să obţină un rezultat bun în Abu Dhabi

Publicat marţi, 30.10.2012 17:37 de Daniel Popescu

Michael Schumacher priveşte cu încredere spre Marele Premiu din Abu Dhabi şi speră să obţină un rezultat bun după dezamăgirile din India.

Michael Schumacher a înregistrat în India al optulea abandon în primele 17 curse ale acestui sezon, deznodământ care a avut ca precursor incidentul provocat de Jean-Eric Vergne în primul tur în urma căruia pilotul echipei Mercedes a suferit o pană de cauciuc.

Germanul priveşte acum spre Marele Premiu din Abu Dhabi şi admite că este impresionat de încheierea cursei pe timp de noapte, însă speră să aibă parte de o evoluţie mai bună decât cea din India.

"Facilităţile din Abu Dhabi sunt la cel mai înalt nivel, foarte moderne şi foarte atractive. Ora la care are loc cursa o face şi mai interesantă: este ceva special şi mă simt foarte bine să pilotez pe zi şi noapte. Admit însă că 'bine' nu este cuvântul potrivit pentru a descrie cursa pe care am avut-o duminică în India. Totuşi, sper că ne-am învăţat lecţiile despre monopost pe parcursul weekendului şi că putem obţine ceva pozitiv în Abu Dhabi", a declarat el.

Şeful Ross Brawn speră la rândul său ca echipa să-şi îmbunătăţească performanţele comparativ cu ultimele curse, mai ales că Mercedes nu a mai câştigat niciun punct de la Marele Premiu al statului Singapore, desfăşurat integral în nocturnă.

"Echipa noastră a avut o perioadă provocatoare până acum pe parcursul ultimelor curse din afara Europei. Totuşi, continuăm să muncim din greu pentru a îmbunătăţi performanţa şi profitam de oportunitate pentru a vedea dezvoltările care sunt relevante în sezonul următor. Am vrea să terminăm sezonul într-o notă pozitica şi sperăm să obţinem un rezultat mai bun în acest weekend", a precizat britanicul.

Via Mercedes