Sauber nu renunţă la obiectivul de a depăşi Mercedes în clasament

Publicat miercuri, 17.10.2012 16:54 de Daniel Popescu

Sauber speră ca în ultimele patru curse să recupereze cele 20 de puncte care o separă de Mercedes în lupta pentru locul cinci în clasamentul constructorilor.

Mercedes a ocupat poziţia a cincea în clasamentul constructorilor în cea mai mare parte a sezonului 2012, însă rezultatele bune obţinute de Saber în ultima perioadă încep să reprezinte o ameninţare la adresa echipei germane.

În condiţiile în care Mercedes nu a obţinut niciun punct în ultimele două curse, Sauber a anunţat prin şeful Monisha Kaltenborn că îşi propune în continuare să termine campionatul pe locul cinci, chiar dacă echipa nu a obţinut niciun punct în Coreea de Sud.

"Cu patru podiumuri şi 116 puncte în clasament, cu siguranţă putem fi mândri de performanţele noastre ca echipă privată. Monopostul nostru are mult succes şi s-a dovedit competitiv pe orice tip de circuit. Unii îl descriu ca unul dintre cele mai bune monoposturi de pe grila. Acum trebuie doar să continuăm aşa în ultimele patru curse. Obiectivul nostru ambiţios rămâne să terminăm campionatul pe locul cinci. Am cea mai mare încredere în echipa noastră de la fabrica din Hinwil şi în echipa de la circuit, alături de cei doi piloţi", a precizat ea într-un interviu acordat propriei echipe.

În prezent, diferenţa dintre Sauber şi Merdeces este de numai 20 puncte cu patru curse înainte de finalul sezonului.

Via Sauber

  • no-name, miercuri, 17.10.2012 17:58

    Toti vrem cate ceva:)