Sauber: "Dezvoltarea monopostului, împiedicată de bugetul redus"

Publicat miercuri, 12.06.2013 17:35 de Daniel Popescu

Sauber susţine că a regresat în ultimele curse din cauza faptului că nu are resursele financiare necesare pentru a îmbunătăţi radical monopostul.

Sauber traversează un sezon modest în care a obţinut doar cinci puncte în primele şapte curse ale sezonului, iar Nico Hulkenberg şi Esteban Gutierrez au abandonat în Marele Premiu al Canadei.

Rezultatele modeste contrastează puternic cu cele patru podiumuri obţinute anul trecut, însă Monisha Kaltenborn, şefa echipei, susţine că problemele continuă din cauza faptului că Sauber nu deţine resurse financiare pentru a dezvolta rapid monopostul C32.

"Este dificil, iar dacă am fi avut bani am fi putut dezvolta monopostul mai repede şi probabil am fi ieşit din situaţia în care ne aflăm. Acum trebuie să ne gândim întotdeauna cât de mult ne costă", a declarat ea pentru publicaţia Totalrace.

Aceasta regretă că Sauber nu reuşeşte să atragă un sponsor de calibru la echipă, în ciuda faptului că unele curse din acest sezon au fost mai spectaculoase decât cele de anul trecut.

"Paradoxul este că sportul este foarte spectaculos, avem curse bune ca sport, iar asta funcţionează parţial bine. Pe de altă parte, este foarte dificil să atragem mai mulţi sponsori din cauza climatului economic", a adăugat ea.

Via GMM

  • pablo256r, joi, 13.06.2013 12:58

    Ar fi nevoie si de ei pentru cresterea spectacolului. Nu se poate, asta este. Ne pare rau