Ricciardo va testa primul la Barcelona pentru Red Bull

Publicat luni, 16.02.2015 17:30 de Daniel Popescu

Red Bull Racing a anunţat luni programul sesiunii de teste de pe circuitul de la Barcelona de la sfârşitul acestei săptămâni.

Red Bull Racing a dezvăluit luni în cadrul unui scurt comunicat de presă programul complet pentru cea de-a doua sesiune de teste premergătoare noului sezon, care va avea loc pe circuitul de la Barcelona în perioada 19-22 februarie.

Conform aşteptărilor, Daniel Ricciardo va urca în cockpitul noului monopost RB11 în primele două zile ale sesiunii, în timp ce coechipierul său Daniil Kvyat va testa sâmbătă şi duminică, în ultimele două zile.

Red Bull Racing va utiliza şi în această sesiune de teste monopostul cu camuflaj, urmând să dezvăluie culorile finale ale acestuia doar înainte de startul noului sezon de la Melbourne.

Alte patru echipe au prezentat deja programul testelor de la sfârşitul acestei săptămâni: McLaren, Sauber, Ferrari şi Mercedes.

Via Red Bull

  • AndreiF1, luni, 16.02.2015 17:52

    Nu cred ca au anuntat programul de teste, au anuntat doar ce piloti vor pilota si in ce zile, adica implicit programul pilotilor. A afisa programul testelor inseama a spune ce testezi in fiecare zi, ceea ce nici o echipa nu a facut inca public, sau ceva exact evident. Google translate strica frazele si intelesul lor, din pacate.