Red Bull: "Webber poate rămâne la echipă dacă are rezultate şi este motivat"

Publicat vineri, 17.05.2013 15:46 de Daniel Popescu

Christian Horner spune că va decide în vara dacă Mark Webber va rămâne la echipa în 2014, în funcţie de rezultate şi de motivaţia australianului.

Red Bull Racing nu este pregătită să iniţieze negocierile cu Mark Webber cu privire la prelungirea contractului pentru sezonul următor.

Şeful Christian Horner spune că discuţiile vor începe spre finalul verii şi că cele mai importante criterii vor fi performanţele şi motivaţia australianului de a continua în Formula 1.

"Au trecut doar cinci curse, abia am parcurs un sfert de campionat. Deciziile noastre cu privire la piloţi vor fi luate în vară şi, dacă obţine rezultate, este motivat şi vrea să continue, Webber este un pilot pe care îl cunoaştem şi pe care îl vom lua în considerare. Dar nu va fi luată nicio decizie în privinţa piloţilor până spre sfârşitul verii", a declarat britanicul citat de publicaţia ESPNF1.

Întrebat dacă Webber este sub presiune să obţină rezultate pozitive pentru a avea şanse să primească un nou contract, Horner a replicat: "Până la urmă, există presiunea de a obţine rezultate, dar asta este valabil pentru toţi piloţii. Monaco este un circuit care îi place lui Webber şi sper să fie foarte puternic acolo", a adăugat el.

Via ESPNF1

  • ion, vineri, 17.05.2013 19:14

    neinteresant..

  • ion, vineri, 17.05.2013 19:15

    poate fara sa vrea si-a castigat locul de pilot 2 la redpull..

  • mirel_f1, vineri, 17.05.2013 20:06

    E cu 2 taisuri,ar renunta la Weber dar nu cred ca Raikonnen daca va veni an locul lui nu ar accepta postul de pilot nr 2,chiar si alt pilot nu ar accepta daca ar avea sansa la victorie locul 2 in favoarea lui Wettel ...