Perez, încrezător că va avea un sezon competitiv la Force India

Publicat vineri, 10.01.2014 13:16 de Daniel Popescu

Sergio Perez este optimist că va obţine rezultate bune pentru Force India în sezonul 2014 şi anticipează că va învaţa multe lucruri de la noul său coechipier, Nico Hulkenberg.

Sergio Perez va concura în sezonul 2014 pentru Force India după o experienţă de un singur sezon la McLaren în care nu a reuşit să impresioneze.

Mexicanul priveşte însă cu încredere spre noul sezon prin prisma performantelor obţinute de Force India anul trecut, când a terminat pe locul şase în clasamentul constructorilor.

"Asta îmi oferă multă motivaţie pentru sezonul 2014. Mă simt încrezător că împreună cu Force India putem face o treabă bună pe parcursul iernii pentru a începe sezonul într-o formă bună. Echipa a făcut asta anul trecut şi s-au concetrat mult timp pe monopostul din 2014. Toate aspectele sunt pozitive", a declarat el în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Perez îl va avea drept coechipier la Force India pe Nico Hulkenberg, care a impresionat la Sauber în a doua jumătate a anului trecut. Mexicanul consideră că va avea multe de învăţat de la german şi nu anticipează conflicte cu acesta pe parcursul sezonului.

"Hulkenberg este un pilot foarte competitiv şi experientat şi a mai concurat pentru Force India. Sper să învăţ cât mai multe lucruri de la el şi aştept cu nerăbdare să concurez alături de el. Sunt sigur că împreună vom avea un sezon grozav şi plin de succes", a adăugat el.

Via Formula 1

  • ferr1, vineri, 10.01.2014 16:52

    Anul trecut visa sa fie campion, acum vrea doar sa fie competitiv. In 2015 singurul sau vis va fi sa ramana in Formula 1.

  • pablo256r, vineri, 10.01.2014 23:26

    Si acum era cat pe ce sa nu mai apuce un nou an pe grila. Nu-i un pilot rau dar ar trebui inca cizelat. Ce o sa-mi lipsesca sezonul viitor duelurile dintre Perez si Button! Acolo sa vazut ca nu are ... creier.

  • daci76, sâmbătă, 11.01.2014 11:28

    A avut 2 swzoane total diferite,pana la urma Sauber este doar Sauber iar McLaren e altceva,totusi cred ca potential are,greseala lui a fost ca a fortat prea mult ,a facut exces de zel la McLaren dorind sa demonstreze ca merita sa fie acolo,si dupa cum spunea pabo256r a demonstrat ca nu are inca creier.Sa-l vedem cu FI ca astia au asteptari mari.