Ogier şi Loeb au terminat pe 13 şi 16 cursa din Porsche Supercup

Publicat luni, 27.05.2013 15:44 de Daniel Popescu

Sebastien Ogier şi Sebastien Loeb au ocupat locurile 13 şi 16 în cursa din Porsche Supercup de pe circuitul de la Monaco.

Cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 al statului Monaco, Sebastien Ogier şi Sebastien Loeb au avut o participare inedită în cursa suport din cadrul competiţiei Porsche Supercup.

În ciuda lipsei de experienţe în această competiţie, francezii care au dominat lumea raliurilor în ultimii ani şi-au trecut în cont performanţe onorante. Ogier a ocupat locul 13 în clasamentul general după ce a plecat de pe poziţia a 14-a a grilei, în timp ce Loeb s-a mulţumit cu o clasare pe poziţia a 16-a dintre cei 26 de participanţi.

Pilotul echipei Volkswagen a admis la final că este entuziasmat de experienţă pe care a avut-o la Monaco, una complet diferită comparativ cu ceea ce trăieşte în mod obişnuit în Campionatul Mondial de Raliuri.

"A fost o experienţă fantastică să pilotez aici în Porsche Supercup. Sunt foarte recunoscător că am fost capabil să-mi îndeplinesc acest vis. A fost foarte special pentru mine să experimentez Monaco dintr-o perspectivă diferită de raliuri. Am încercat să mă lupt în pluton, dar a fost aproape imposibil să depăşesc la Monaco. Acum sunt foarte bucuros şi mă gândesc deja la Raliul Greciei", a precizat el referindu-se la următoarea etapă din WRC, care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni.

Via Porsche