Mercedes anticipează rezultate mai bune în a doua jumătate a sezonului

Publicat joi, 01.08.2013 13:23 de Daniel Popescu

Ross Brawn susţine că update-urile pregătite de Mercedes îi vor permite echipei să înregistreze rezultate şi mai bune în a doua jumătate a sezonului.

Mercedes a început să prindă curaj că poate lupta pentru titlurile mondiale în acest sezon, după cele trei victorii obţinute în prima parte a acestui sezon şi a prestaţiei lui Lewis Hamilton de la Hungaroring, prin care echipa a demonstrat că a rezolvat şi problemele cu supraîncălzirea pneurilor spate.

Şeful Ross Brawn a lansat un avertisment pentru rivali şi afirmă că Mercedes pregăteşte o serie de update-uri care îi vor permite să obţină rezultate şi mai bune în a doua jumătate a campaniei.

"Echipa are un spirit grozav în acest moment şi cunosc şi lucrurile care vor apărea pe monopost din punct de vedere tehnic. Am fost destul de buni în acest an din punct de vedere al inovaţiilor tehnice şi, în general, lucrurile pe care le-am adus pe circuit au funcţionat bine. Avem câteva lucruri care vor veni în următoarele curse şi ne-ar putea oferi avantaje pe parcursul celei de-a două jumătăţi a anului", a declarat britanicul într-un interviu acordat echipei sale.

În plus, Brawn afirmă că este foarte mulţumit de parcursul celor de la Mercedes din ultimele cinci curse, cu atât mai mult cu cât Hamilton este pilotul cu cele mai multe puncte în ultimele trei curse.

"Cred că prima jumătate a acestui sezon poate fi împărţită în două jumătăţi: primele cinci curse şi ultimele cinci curse. Sunt foarte mulţumit de ultimele cinci curse, când am început să prindem putere. Am câştigat trei dintre ultimele cinci curse şi am început să convertim pole position-urile în rezultate bune în curse", a adăugat el.

Interviul integral acordat de Brawn poate fi urmărit mai jos: 

  • irt, joi, 01.08.2013 16:09

    Alonso campion!

  • Petru, luni, 05.08.2013 23:05

    Mult succes Mercedes astep podiumuri chiar si titlu