McLaren laudă debutul lui Perez în noul sezon

Publicat luni, 01.04.2013 17:41 de Daniel Popescu

Martin Whitmarsh are numai cuvinte de laudă pentru Sergio Perez după primele două curse ale mexicanului pentru echipa britanică.

Sergio Perez are ingrata misiune de a-l înlocui pe Lewis Hamilton la McLaren începând din acest sezon, iar acesta a cucerit doar două puncte în Marele Premiu al Malaysiei, în condiţiile în care echipa are un început modest de an din cauza deficienţelor monopostului MP4-28. 

Şeful Martin Whitmarsh are însă numai cuvinte de laudă pentru mexican, despre care afirmă că nu a comis nicio greşeală până în prezent.

"A făcut o treabă foarte bună. Este uşor să te pierzi când vii la o echipă precum McLaren şi nu ai cel mai rapid monopost. Este un băiat inteligent. Este incredibil de tânăr, dar din punctul meu de vedere nu a greşit cu nimic", a declarat el.

În plus, Whitmarsh este încântat de spiritul de echipă al lui Perez şi al coechipierului său Jenson Button în condiţiile în care echipa traversează încă o perioadă dificilă în noul sezon.

"Perez este un jucător de echipă. Există unele elemente pozitive, dar adevărul este că nu am început bine. Sunt foarte, foarte binecuvântat în acest moment cu piloţii pe care îi avem şi datorită atitudinii şi abordării", a adăugat el.

Via Autosport

  • mişlau, luni, 01.04.2013 17:55

    si era vorba sa vina la Ferrari candva ... i-a trecut glontul pe la ureche lui Alonso ....

  • BALATESCU, luni, 01.04.2013 18:01

    @Whitmarsh , de cind este Mclaren nu a avut un inceput asa de prost , scaunul tau se misca rau sa-r putea sa nu te mai vedem la conducere la anul , in prezent au un monopost de mijlocul clasamentului !

  • rossi, luni, 01.04.2013 20:56

    McLaren laudă debutul lui Perez în noul sezon ( cred ca este pacaleala de 1 aprilie ) :))

  • Race CarDriver, luni, 01.04.2013 21:00

    Sergio mai are mult de munca...

  • Sadox, luni, 01.04.2013 21:02

    Ba tu asta mislau: schimba mann iaurtu` dak vrei... nu mai manca din 2005...cum sa-i treaca glontu pe la ureche lu Alonso?:))) Iar cei de la mclaren sunt penibili cu astfel de declaratii.

  • sandox, luni, 01.04.2013 21:31

    pi alonso e de 10 ori mai prost ca button. Button tot a fost aproape de Hamilton dar Alonso departe rau. Dap, i-a trecut glontu pe la ureche daca stai sa te gandesti ca acuma si massa il bate .... daca venea perez era jale rau pentru alonso si santander

  • ferr, marţi, 02.04.2013 00:25

    Eu cred ca unii se uita cu fundul la televizor de spun ca Perez e mare pilot care sa-i puna probleme unui Alonso, Hamilton sau Vettel. Intr-un moment de luciditate, oricat de mic, sper ca o sa va dati seama ca acesti campioni il inving pe Perez la orice ora din zi sau din noapte. :))

  • JJ, marţi, 02.04.2013 08:11

    Amintiti-va de debutul lui Hamilton care se lupta cu Alonso de la egal la egal. Cu Alonso nu cu Button! Perez e cu o clasa mai jos decat Button la ora actuala. Oamenii buni trebuie platiti! Asa e inclusiv la noi in tara...pe oamenii extrem de buni trebuie sa-i platesti cu foarte multi bani.

  • jj, marţi, 02.04.2013 11:37

    imi amintesc de debutul lui hamilton; cand ii dadea lui alonso juma de minut pe cursa ... e o diferenta gen schumacher barichello si cand te gandesti ca alonso avea atunci 2 titluri si ham niciunul deci asta cu campionii mai buni neaparat ca lupii tineri pica Perez il bate in acest moment pe alonso (acer nu mai e nici macar la nivelul lui massa) la orice ora din zi si din noapte. REalitatea de pe pista e alta decat in mintea "lucida" a unor fani inraiti ai lui alonso

  • coniacu, marţi, 02.04.2013 11:41

    @JJ Serios? Si la noi in tara oamenii buni trebuie platiti? Sincer, da trebuie. DAr nu se intampla asa prea des. DE fapt se intampla prea de pe dos cu oameni incapabili in posturi platite gras ca doar au avut relatii ...

  • jj @coniacu, marţi, 02.04.2013 11:43

    da, un bun exemplu este fostul ministru al invatamantului care nu avea nic bacalaureatul macar .... dar relatii se pare ca a avut sus de tot ...

  • mirel_f1, marţi, 02.04.2013 12:04

    Degeaba nu a gresit el pe circuit ,si aicea se referea Whitmarsh la stilul de pilotaj fara greseala,daca e un pilot lent si debusolat eu asta am vazut in cele 2 curse.McLaren Mercedes are nevoie de un pilot carismatic si bataios gen Kimi,Alonso,Hamilton si Vettel cu piloti de genul asta se ridica o echipa dl Whitmarsh.....