McLaren lansează noul monopost pe internet în 24 ianuarie

Publicat marţi, 07.01.2014 18:12 de Daniel Popescu

McLaren va prezenta noul monopost MP4-29 pentru sezonul 2014 în cadrul unui eveniment transmis exclusiv pe internet în 24 ianuarie.

McLaren a devenit marţi a doua echipă care anunţă detalii despre lansarea noului monopost pentru sezonul 2014. În mod surprinzător, pentru prima oară în ultimii ani, echipa britanică a renunţat la organizarea unui eveniment cu public şi va prezenta noul monopost MP4-29 pe site-ul său oficial de internet.

Lansarea va avea loc în 24 ianuarie la ora 14:00 (ora României), cu numai patru zile înainte de startul primei sesiuni de teste din această iarnă de la Jerez.

Presa internaţională speculează că McLaren ar putea adopta o culoare preponderent portocalie pentru noul monopost, ca parte a semnării unui contract de publicitate cu producătorul de electronice Sony.

Totuşi, se anticipează că cele mai multe echipe vor preferă să-şi lanseze noile monoposturi chiar pe circuitul de la Jerez, cu o zi înainte sau chiar în ziua startului sesiunii. Mercedes a anunţat deja că va prezenta monopostul în 28 ianuarie la Jerez, în timp ce Lotus a amânat deja lansarea pentru luna februarie, întrucât nu va participa la sesiunea din sudul Spaniei.

Via McLaren